Emisija 24.01.2020.

Emisija 24.01.2020.

YouTube

Pet godina nakon prethodnog materijala, stigao je novi album Selene Gomez. Podsjećamo na hitove koji su bili na vrhu top liste SAD-a prije 30 i 40 godina. Nove singlove su objavili Jonas Brothers, Louis Tomlinson, Gregory Porter i Robin Schulz. Poslušajte pjesme koje su trenutno na broju 1 u Španjolskoj i SAD-u. Donosimo i aktualna top 3 singla Velike Britanije.

Jonas BrothersWhat A Man Gotta Do
Selena GomezRare
Gregory PorterRevival

Michael Jackson – Rock With You (Br.1 USA 1980.)
Karol G & Nicki MinajTusa (Br.1 Španjolska)

Top 3 singla Velike Britanije
3. (*) Future feat. Drake – Life Is Good
2. (2) Lewis Capaldi – Before You Go
1. (1) Stormzy feat. Ed Sheeran & Burna Boy – Own It (3. tjedan br.1)

Roddy RicchThe Box (Br.1 SAD)
Michael Bolton – How Am I Supposed to Live Without You (Br.1 USA 1990.)

Louis TomlinsonWalls
Robin Schulz feat. AlidaIn Your Eyes

………………….………………….………………….…………

Selena Gomez – Rare (album)
Popularna Selena Gomez je na oduševljenje milijunskih obožavatelja diljem svijeta objavila novi, treći studijski album ''Rare''. Nova era svestrane pjevačice donosi nadahnjujuću priču o prihvaćanju vlastitih mana i radu na njima. Novo studijsko izdanje je najavljeno krajem prethodne godine povratničkim singl ''Lose You To Love Me'', odlično prihvaćenom emotivnom baladom koja se odmah nakon objave našla na prvo mjestu Billboarde top liste.
Razdoblje nakon objave prethodnog albuma Selena je obilježila i uspješnim suradnjama s velikim glazbenim imenima među kojima su se našli Benny Blanco i DJ Snake. Aktualni singl Selene Gomez je naslovna pjesma svježeg materijala ''Rare''.

Gregory Porter – Revival
Gregory Porter, jedan od najboljih glasova generacije i dvostruki dobitnik nagrade Grammy, objavio je potpuno novu pjesmu naziva ''Revival''. Tim je singlom najavio šesti studijski album ''All Rise'', koji će biti objavljen 17. travnja.
Pjesma ''Revival'' u novi nas Porterov album uvodi iskrenim tekstom te prepoznatljivim kombiniranjem jazz, soul, blues i gospel elemenata. Poruka koju pjesma šalje za glazbenika je od velike važnosti: 'Svatko od nas se bori s određenim strahovima i nesigurnošću. Ta nesigurnost nestaje kad se posvetimo onom što je stvarno i istinito. Istina otklanja svaki strah', izjavio je Gregory.

Louis Tomlinson – Walls
Bivši član grupe One Direction, Louis Tomlinson ima novi singl. ''Walls'' je naslovna pjesma albuma koji će u prodaju krajem mjeseca, a na njemu će se naći i svi njegovi prethodno objavljeni solo singlovi.

Robin Schulz feat. Alida – In Your Eyes
Robin Schulz je njemački glazbenik, DJ i producent koji 2020. godinu započinje singlom ''In Your Eyes''. I kao što je to kod njega često slučaj, vokalni dio prepušten je talentiranoj glazbenici u usponu – Alidi.

Predstavljamo aktualne svjetske hitove, pjesme koje su na vrhu europskih lista, ali i kanadske, australske i američke top liste. Pratimo domaća glazbena događanja, vraćamo se u glazbenu prošlost na današnji dan i preslušavamo pet pjesama s vrha aktualne britanske top liste singlova. Zvonimir Mandić s vama je svakog petka od 14 do 15 sati. 

O emisiji Glazbeni navigator

Predstavljamo aktualne svjetske hitove, pjesme koje su na vrhu europskih lista, ali i kanadske, australske i američke top liste. Pratimo domaća glazbena događanja, vraćamo se u glazbenu prošlost na današnji dan i preslušavamo pet pjesama s vrha aktualne britanske top liste singlova.

Pročitaj više

Glazbeni navigator
Glazbeni navigator

HRT – Radio Osijek — Glazba, zabava

Predstavljamo aktualne svjetske hitove, pjesme koje su na vrhu europskih lista, ali i kanadske, australske i američke top liste. Pratimo domaća glazbena događanja, vraćamo se u glazbenu prošlost na današnji dan i preslušavamo pet pjesama s vrha aktualne britanske top liste singlova.

Sljedeća emitiranja

Petak, 28.02.2020. 14:15 - 14:45

Petak, 06.03.2020. 14:15 - 14:45

Poslušajte

Emisija 21.02.2020.
Petak, 21.02.2020 11:15

Emisija 14.02.2020.
Petak, 14.02.2020 11:15

Emisija 07.02.2020.
Petak, 07.02.2020 11:15

Emisija 31.01.2020.
Petak, 31.01.2020 11:15