Emisija 20.03.2020.

Emisija 20.03.2020.

Nove singlove imaju Ava Max i Rita Ora. Podsjećamo na hitove koji su bili na vrhu top liste SAD-a prije 30 i 50 godina. Ovog proljeća stiže novi album benda The Killers, a Ellie Goulding najavila objavu svog četvrtog materijala za 5. lipnja. Poslušajte pjesme koje su trenutno na broju 1 u Švedskoj i Francuskoj. Donosimo i aktualna top 3 singla Velike Britanije.

Ava MaxKings And Queens
Rita Ora - How To Be Lonely

Alannah Myles - Black Velvet (Br.1 SAD 1990.)
BTS feat. Sia - On (Br.1 Francuska)

Top 3 singla Velike Britanije
1.  (1)  The Weeknd - Blinding Lights
2.  (2)  Saint JHN - Roses
3.  (*)  Aitch feat. AJ Tracey & Tay Keith - Rain

Mamas - Move (Br.1 Švedska)
Simon & Gafunkel – Bridge Over Troubled Water  (Br.1 SAD 1970.)

The KillersCaution
Ellie Goulding - Worry About Me

.............................................................

L.A.B. - In The Air (Br.1 Novi Zeland)
Anna – Bando (No.1 Italija)
Karol G & Nicki Minaj – Tusa (Br.1 Španjolska)
Giulia Be - Menina Solta (Br.1 Portugal)
Loredana feat. Rymez - Angst (Br.1 Njemačka)
Branco & Gilli - La Danza (No.1 Danska)

.............................................................

Ava Max – Kings And Queens
Amanda Ava Koci ili umjetnički Ava Max pop pjevačica albanskog porijekla, rođena je 1994 godine u Milwaukeeu. Krajem 2018. godine je objavila prvi i do sada svoj najveći glazbeni uspjeh, singl ''Sweet But Psyho'', koji je bio u vrhu top ljestvica 26 zemalja svijeta. Nakon toga su uslijedile pjesme ''So Am I'', ''Torn'' i ''Salt'' kao i suradnje sa glazbenicima poput Alana Walker i David Guette.
U izjavi za MTV news vezanoj za svoju novu pjesmu ''Kings And Queens'' Ava Max je kratko komentirala '…da kraljice vladaju svijetom, svijet bi općenito bio bolje mjesto'.

Rita Ora – How To Be Lonely
Nakon odličnog početka ove godine i snimanja scena za nadolazeći film ''Twist'', Rita Ora je isporučila najnoviji singl ''How To Be Lonely'' kroz koji je naučila kako voljeti samu sebe te isto poručuje za sve nas. Pjesmu je napisao dobitnik BRIT nagrade, Lewis Capaldi, ujedno zadužen i za gitarske dionice i back vokale na novom singlu. Rita Ora do sada je ostvarila impresivnu brojku od 7 milijuna prodanih singlova te prikupila preko milijardu streamova na Spotifyju samo s posljednjih 5 singlova. Posljednji platinasti album ''Phoenix'' objavila je 2018. godine.

Ellie Goulding – Worry About Me
Ellie Goulding, jedna od najpopularnijih glazbenica današnjice koju više od 10 godina pamtimo po himničnim pop hitovima, objavila je novi singl ''Worry About Me'', na kojem je surađivao kantautor i producent blackbear. Ovom pjesmom Ellie Goulding najavljuje svoj povratak i novi studijski album za 5. lipnja.
'Moj novi singl inspiriran je jednim ljubavnim iskustvom koje je bilo toksično. Bilo je zabavno i izazovno okušati se u pisanju pjesme koja namjerno ostavlja dojam gorčine budući da to nije stvarni odraz onoga kako se osjećam po pitanju tog odnosa. Doista mogu reći da me kreiranje ove pjesme preporodilo', otkrila je Ellie.

The Killers – Caution
Brandon Flowers i ekipa iz benda The Killers ovog bi proljeća trebali objaviti novi studijski album ''Imploding the Mirage'', koji najavljuju singlom ''Caution''. The Killersi bi trebali ove godine održati svoj premijerni nastup u Lijepoj našoj na 15. izdanju INmusic festivala.

Predstavljamo aktualne svjetske hitove, pjesme koje su na vrhu europskih lista, ali i kanadske, australske i američke top liste. Pratimo domaća glazbena događanja, vraćamo se u glazbenu prošlost na današnji dan i preslušavamo pet pjesama s vrha aktualne britanske top liste singlova. Zvonimir Mandić s vama je svakog petka od 14 do 15 sati. 

O emisiji Glazbeni navigator

Predstavljamo aktualne svjetske hitove, pjesme koje su na vrhu europskih lista, ali i kanadske, australske i američke top liste. Pratimo domaća glazbena događanja, vraćamo se u glazbenu prošlost na današnji dan i preslušavamo pet pjesama s vrha aktualne britanske top liste singlova.

Pročitaj više

Glazbeni navigator
Glazbeni navigator

HRT – Radio Osijek — Glazba, zabava

Predstavljamo aktualne svjetske hitove, pjesme koje su na vrhu europskih lista, ali i kanadske, australske i američke top liste. Pratimo domaća glazbena događanja, vraćamo se u glazbenu prošlost na današnji dan i preslušavamo pet pjesama s vrha aktualne britanske top liste singlova.

Sljedeća emitiranja

Petak, 02.10.2020. 14:15 - 14:45

Petak, 09.10.2020. 14:15 - 14:45

Poslušajte

Emisija 25.09.2020.
Petak, 25.09.2020 11:15

Emisija 18.09.2020.
Petak, 18.09.2020 11:15

Emisija 11.09.2020.
Petak, 11.09.2020 11:15