Hit godine "Cesarica"

Hit godine "Cesarica"

Ovoga ćemo petka saznati hit 2020.! Radio Osijek prenosi finalnu emisiju hrvatske glazbene nagrade (hit godine) "Cesarica".

Protekla je godina bila veliki izazov za hrvatske glazbenike, ali unatoč teškoj godini stvarali su i snimali pjesme koje su nas iz mjeseca u mjesec osvajale i koje je publika prepoznala kao svoje. Dvanaest pjesama, dvanaest mjesečnih hitova koji su sada, na samom početku 2021., ušli u konkurenciju za Hit godine!
A konkurencija je i više nego jaka: Damir Kedžo, Antonija Šola i Mario Roth, Vinko Ćemeraš, Pravila Igre, Marko Perković Thompson, Massimo, Zsa Zsa i Hiljson Mandela, Franka, Petar Grašo, Vanna i grupa Silente. Upravo njihovih 12 pjesama u borbi je za prestižnu nagradu – Cesaricu za hit godine!

"U neobičnoj, izazovnoj i teškoj godini za nas, Cesarica je i dalje neumorno promovirala domaću glazbu, pružajući joj zasluženu pažnju. Sada smo došli do velikog finala i ovaj petak, 22. siječnja na Drugom programu Hrvatske televizije te u programu Hrvatskog radija, dodijelit će se Cesarica - nagrada publike za hit godine. Osim statute koja će pripasti najboljoj pjesmi 2020., kroz emisiju će se dodijeliti i brojne druge prestižne nagrade poput primjerice Cesarice za radijski hit, Cesarice za zabavni hit, nagrade za Hit autora itd. Kroz emisiju ćemo se prisjetiti i svih dvanaest dobitnika Hita mjeseca, vidjeti sva poznata lica hrvatske glazbe i uživati u najboljim pjesmama 2020. godine", najavljuju organizatori.

Cesarica je nagrada publike za hit godine, a održava se četvrtu godinu zaredom. Utemeljitelj nagrade i nositelj projekta je Unison - Hrvatski glazbeni savez, koji ovim projektom dodatno promovira hrvatske pjesme, autore i izvođače.
Sve ostale informacije i novosti o Cesarici možete pratiti na službenoj stranici te na društvenim mrežama:

Službena stranica: cesarica.org (http://unison.us12.list-manage.com/track/click?u=310c55be4a5d5e894c698baf7&id=ecb7a85571&e=aa906eff63)
FB: fb.com/cesarica (http://unison.us12.list-manage.com/track/click?u=310c55be4a5d5e894c698baf7&id=172d2b5933&e=aa906eff63)
Instagram: instagram.com/nagrada.cesarica (http://unison.us12.list-manage.com/track/click?

O emisiji Studio DD

Svakog petka od 19 sati i 30 minuta na frekvencijama Radio Osijeka slušajte emisiju plesne glazbe. Provjerite zašto iskusno uho brojnih glazbenika tvrdi kako se najbolje sviralo 80-ih godina prošloga stoljeća.

Pročitaj više

Studio DD
Studio DD

HRT – Radio Osijek — Glazba

Svakog petka od 19 sati i 30 minuta na frekvencijama Radio Osijeka slušajte emisiju plesne glazbe. Provjerite zašto iskusno uho brojnih glazbenika tvrdi kako se najbolje sviralo 80-ih godina prošloga stoljeća.

Najave

Studio DD

Petak, 12.03.2021. 19:40 - 23:59

I ovoga petka od 20 sati budite uz Studio DD. Pripremili smo najnovije disco-dance hitove, čut ćete top-liste i izbor nešto starijih hitova s disco-podija.

Sve najave