Emisija 13.02.2020.

Emisija 13.02.2020.

Gosti emisije su članovi novog osječkog benda Echoes. Sastav Garavi snimio cover legendarne Oliverove pjesme ''Vjeruj mi''. Ususret Valentinovu izdvajamo nekoliko prigodnih pjesama koje su svojevremeno objavile slavonske glazbene snage.

Vigor & Vlatka Kopić Tena – Ako me voliš (2002.) ...obrada benda Extreme

Garavi – Vjeruj mi (2020.) ...obrada Olivera Dragojević

Dominik – Moja jedina

Echoes – Never Return (GOSTI emisije Mario Huj i Tomislav Jambrešić)

Meri Andraković – Voli

Igor Delač – Istina u tami

Matej – Sada i zauvijek

.............................................

Echoes – Never Return
Osječki bend Echoes je prije mjesec dana objavio svoj prvi autorski singl ''Never Return''. O nastanku benda, planovima, nastupima i radu u studiju govore nam članovi sastava: autor i pjevač Mario Huj i klavijaturist Tomislav Jambrešić.

Garavi – Vjeruj mi
Da su pjesme Olivera Dragojevića jedne od najljepših koje domaća estrada ima, to nema sumnje, no nije lako otpjevati Olivera i ostaviti snažan dojam.
Slavonski bend Garavi ovaj su puta odlučili snimiti cover legendarne pjesme ''Vjeruj mi'' i pokloniti je svim zaljubljenima i onima koji će se tek zaljubiti. Naime, mjesec ljubavi oni su odlučili zabilježiti ovim velikim hitom i dati mu posve novo ruho. Pjesma ''Vjeruj mi'' tako je dobila i svoju slavonsku verziju, a sve u vjeri da će mnogima uljepšati ovo Valentinovo.
''Dok putujemo često slušamo Olivera. Jako ga volimo i dugo smo razmišljali napraviti neki cover njegove pjesme. Ovo nam se učinila dobra prilika jer se pjesma savršeno uklapa u mjesec ljubavi. Ovo je naš dar svima koji znaju pokazati ljubav, ali i naš iskaz poštovanja prema glazbeniku kojeg nikada nećemo zaboraviti'', kazali su Garavi.
Garavi su jedni od najpopularnijih domaćih tamburaških bendova, no osim svojim pjesmama često znaju publiku iznenaditi i nekim dobrih coverom. Svi koji ih vole, uskoro će ih moći slušati i gledati na Samoborskom fašniku gdje nastupaju 23. veljače na glavnom gradskom trgu.

Podsjećamo se glazbom i onih domaćih pjevača i autora koji više i nisu stvaralački aktivni. Ravno do vas - četvrtkom od 14 sati.

O emisiji Ravno do vas

Pratimo događanja na glazbenoj sceni Slavonije i Baranje. Predstavljamo nova glazbena ostvarenja izvođača iz panonskog dijela Hrvatske. Gostuju glazbenici koji nam najavljuju svoje nove pjesme i aktivnosti, te planove u svojim karijerama.

Pročitaj više

Ravno do vas
Ravno do vas

HRT – Radio Osijek — Glazba, zabava

Pratimo događanja na glazbenoj sceni Slavonije i Baranje. Predstavljamo nova glazbena ostvarenja izvođača iz panonskog dijela Hrvatske. Gostuju glazbenici koji nam najavljuju svoje nove pjesme i aktivnosti, te planove u svojim karijerama.

Sljedeća emitiranja

Četvrtak, 01.10.2020. 14:10 - 14:54

Četvrtak, 08.10.2020. 14:10 - 14:54

Poslušajte

Emisija 24.09.2020.
Četvrtak, 24.09.2020 18:30

Emisija 17.09.2020.
Četvrtak, 17.09.2020 18:30

Emisija 10.09.2020.
Četvrtak, 10.09.2020 18:30