Emisija 11.06.2020.

Emisija 11.06.2020.

Iločki reper sa zagrebačkom adresom, Dante, objavio je svoj prvi samostalni album ''Kruha i igara'' kojeg prati i predstavljanje pjesme ''Bolja si''. Nove video spotove imaju Magdalena Mandura, Z++ i OK Club.

The KarambolBudi svoj (2019.)

OK ClubMoja cura (*novi VIDEO*)

InstinktSuper je

Magdalena ManduraNe volim te više (*novi VIDEO*)

Iva Ćurić Izvan ovog vremena

Z++ - Crno + zlatno (*novi VIDEO*)

Eugen KvartovnikDruštvo mrtvih pjesnika (remix) (2020.)

DanteBolja je (*NOVO*)

Les feat. KsenijaJedno obećanje prekasno (2019.)
…………………………………………………………….……………………..

Magdalena Mandura - Ne volim te više
''Ne volim te više'' singl je Magdalene Mandure koji je dobio videospot. Glazbu i aranžman potpisuje Magdalena, mix i mastering je odradio David Duvnjak, a Marin Franov je autor stihova i redatelj spota. Inače, pjesma je izvedena na prošlogodišnjem zagrebačkom Chansonfestu.

Z++ - Crno + zlatno
Član Retfatlante Z++, pravog imanena Zvonimir Hušnjak, ima novi videospot. Obrada pjesme ''Crno i zlatno'' nalazi se na njegovom albumu prvijencu ''18++''. Za spot su zaslužni Red Eye View, Marko Dalić i Denis Komljenović. U spotu glume Lucija, Angelina Biljuš i sam Z++.

Dante – Bolja je
Iločki reper sa zagrebačkom adresom, Dante, objavio je svoj prvi samostalni album ''Kruha i igara'' kojeg prati i predstavljanje pjesme ''Bolja si''. Materijal se sastoji od 16 pjesama od kojih su do sada kao singlovi objavljene pjesme: “Za mene pleši”, “Vladar Svemira" ft. Mario Huljev, “Kruha i igara" i “Superkul“ ft. Dust, “D.A.N.T.E.“, “Šta se radi" i “Analogna traka" na kojoj su mu se pridružili General Woo i Matija Dedić. Od producenata su na albumu radili Dust, Silver, Zaki, Rolando i De no.
“Čudno je nakon 3 godine pisanja tekstova, snimanja pjesama i spotova isporučiti ono o čemu si cijelo vrijeme pričao. Album je tematski šaren, ali sam se potrudio da ostane prepoznatljiv i unikatan. Od klasične kritike društva, socijalne i političke situacije preko plesnih i veselih ritmova do laganijih melodija i tonova, album ima za svakoga nešto a mali broj gostovanja na albumu posljedica je moje želje da maksimalno iskoristim dato mi vrijeme i napravim što osobniji i kompletniji album” – rekao je Dante.
Vladimir Meštrović Dante na hip-hop glazbenoj sceni djeluje 15 godina, a lista suradnika je poprilična: Mario Huljev, Dust, Gneral Woo, Matija Dedić., Lana Klingor, Andrea Čubrić, Nered i Ante Cash.
Aktualnu pjesmu "Bolja je" Dante je napisao svojoj djevojci Danijeli i svojevrsna je zahvala na podršci i svemu što je napravila kako bi ovaj album bio realiziran do kraja, uključujući i pjevanje na nekoliko pjesama.

Podsjećamo se glazbom i onih domaćih pjevača i autora koji više i nisu stvaralački aktivni. Ravno do vas - četvrtkom od 14 sati.

O emisiji Ravno do vas

Pratimo događanja na glazbenoj sceni Slavonije i Baranje. Predstavljamo nova glazbena ostvarenja izvođača iz panonskog dijela Hrvatske. Gostuju glazbenici koji nam najavljuju svoje nove pjesme i aktivnosti, te planove u svojim karijerama.

Pročitaj više

Ravno do vas
Ravno do vas

HRT – Radio Osijek — Glazba, zabava

Pratimo događanja na glazbenoj sceni Slavonije i Baranje. Predstavljamo nova glazbena ostvarenja izvođača iz panonskog dijela Hrvatske. Gostuju glazbenici koji nam najavljuju svoje nove pjesme i aktivnosti, te planove u svojim karijerama.