Emisija 03.12.2020.

Emisija 03.12.2020.

Pjesma ''Moj Osijek'' Branka Mihaljevića dobila novo a cappella ruho Akvarela. ''Doviđenja tugo'' najnoviji je singl 21-godišnje Bete Sudar. Nezavisna kantautorica Magdalena Mandura poklonila je gradu Osijeku za 234. rođendan pjesmu ''Iznad rijeke''. Meri Andraković objavila dvije pjesme odjednom - novi singl ''Dodiri'' i prigodnu prosinačko-blagdansku ''Sretan Božić''.

Beta SudarDoviđenja tugo (*NOVO*)

Meri Andraković – Sretan Božić / Dodiri (*NOVO*)

AkvarelMoj Osijek (*NOVO*)

Magdalena Mandura – Iznad rijeke (*NOVO*)

Željko Barba & Ivan Uzelac feat. Orkestar Orfej Ne vrijedi plakati (*NOVO*)

......................................................................

Bete Sudar – Doviđenja tugo
''Doviđenja tugo'' najnoviji je singl 21-godišnje pjevačice Bete Sudar koja je na snimanju uzbudljivog videospota pokazala da se ne boji adrenalinskih izazova. Ovo je Betin je šesti singl koji će se zajedno s ''U mislima'', ''Voli, ne voli'', ''Don't give up'', dueta s Rokom Vuškovićem ''Ima boljih'' te ''Ja sam ta'' naći na njezinu prvom albumu na kojemu vrijedno radi.

Meri Andraković – Dodiri
Meri Andraković je predstavila novi singl i spot Dodiri kojim najavljuje izlazak albuma prvijenca ovoga prosinca. Za pjesmu kaže kako joj je najbolja do sada, a govori o nečemu što nije uvijek primijećeno, no opet je svojevrstan jezik ljubavi.
Videospot je Meri snimila sa svojim kolegama Matkom Trnačićem i Laurom Kolesarić, s Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku gdje svi troje pohađaju glumu i lutkarstvo.

Željko Barba & Ivan Uzelac feat. Orkestar Orfej – Ne vrijedi plakati
Pjesmu ''Ne vrijedi plakati'' puno ste puta imali priliku slušati u raznim interpretacijama. Sigurno je najpoznatija ona u izvedbi Zvonka Bogdana, a prije 6 godina svoje viđenje pjesme u aranžmanu Krunoslava Dražića pokazao je i Jacques Houdek. Osječki Passage Band Krešimira Tolja je još prije 19 godina istu pjesmu u svojoj verziji predstavio na festivalu u Neumu.
Izvrstan spoj iskustva i mladosti spojio se u novoj modernoj obradi pjesme ''Ne vrijedi plakati'' - Željko Barba i Ivan Uzelac uz Orkestar Orfej.

Podsjećamo se glazbom i onih domaćih pjevača i autora koji više i nisu stvaralački aktivni. Ravno do vas - četvrtkom od 14 sati.

Magdalena Mandura - Iznad rijeke

O emisiji Ravno do vas

Pratimo događanja na glazbenoj sceni Slavonije i Baranje. Predstavljamo nova glazbena ostvarenja izvođača iz panonskog dijela Hrvatske. Gostuju glazbenici koji nam najavljuju svoje nove pjesme i aktivnosti, te planove u svojim karijerama.

Pročitaj više

Ravno do vas
Ravno do vas

HRT – Radio Osijek — Glazba, zabava

Pratimo događanja na glazbenoj sceni Slavonije i Baranje. Predstavljamo nova glazbena ostvarenja izvođača iz panonskog dijela Hrvatske. Gostuju glazbenici koji nam najavljuju svoje nove pjesme i aktivnosti, te planove u svojim karijerama.

Najave
Ravno do vas

Ravno do vas

Četvrtak, 21.01.2021. 14:10 - 14:54

Noelle je novo ime na hrvatskoj sceni iza kojeg glasom i plesom stoji Osječanka Ivana Crnković. Đakovački bend Cotyda na novoj pjesmi ugostio Branka Ilakovca iz Slavonia Banda. Mladi vinkovački ...

Sve najave
Poslušajte

Najbolje domaće pjesme iz 2020. godine
Četvrtak, 14.01.2021 18:30

Emisija 07.01.2021.
Četvrtak, 07.01.2021 18:30

Emisija 24.12.2020.
Četvrtak, 24.12.2020 18:30

Emisija 17.12.2020.
Četvrtak, 17.12.2020 18:30