Emisija 17.09.2019.

Slušaj i uživaj Slušaj i uživaj
Boris Rogoznica (press foto Hit Records /  Jerko Marić) Boris Rogoznica (press foto Hit Records /  Jerko Marić)
Turisti (press foto Dallas Records / Blagoja Pešić Turisti (press foto Dallas Records / Blagoja Pešić

Tragovi (press foto Croatia Records / Tomislav Šilovinac)

Nove singlove s ovogodišnjih albuma objavili Vatra i Opća opasnost, a potpuno novu pjesmi ima Marko Vukes. Adastra objavila drugu suradnju s Nikom Antolos. Novi Tragovi ''Na staroj adresi''. Stigla emotivna glazbena priča i zahvala ljubavi Borisa Rogoznice. Turisti imaju novi singl ''Naše vrijeme'' kao uvod u drugi album ''Revolución'' Lorena objavila spot za nagrađenu pjesmu ''Kad si ti u pitanju''.

Vatra - Vatra se primiče

Marko Vukes - Budi tu

Opća opasnost - Sad mi reci

Turisti - Naše vrijeme

Adastra & Nika Antolos - Ti si moja sreća

Tragovi - Na staroj adresi

Boris Rogoznica - Sve grijehe piši na mene

Lorena - Kad si ti u pitanju

Krle & Slatki kolač - Ambrozija
Saša Jakelić - More veliko
Reper Iz Sobe - Da san otkaz
Alen Islamović - Heroj
Edo Maajka - Put u plus
Sassja - Moj dragi
Saša Novak - Vrijeme
Jimi & The Garage Band - Možda
Vice Versa - Viruj mi
Punk Cabaret Stanislav Kovačić - Jel' se tebi sviđa
Castaway Souls - Traveling
Damir Brandić - Miris snova
Dominik Novins – Susjedi
Domenica Gabriela - Oceani ljubavi
Lorena - Kad si ti u pitanju
Luka Basi - Meta

.............................................................................

 

Vatra - Vatra se primiče
Aktualni album benda Vatra do sada je nanizao uspješne singlove "Sekvoje", "Nama se nikud ne žuri", "Ukleti Holandez", "Sve je tišina", "Poruke u boci", a njihov sljedbenik je pjesma zarazne melodije, ''Vatra se primiče''.

 

Marko Vukes - Budi tu
Novu romantičnu pjesmu Marka Vukesa napisala je njegova supruga Nevena, glumica i redateljica nekoliko glazbenih spotova. S novom pjesmom te nekoliko prethodnih uspješnih singlova poput ''Djevojka iz drugog plemena'', ''Ti mi nosiš sreću'' i ''Žedan tvoje ljubavi'', Marko Vukes najavljuje i novi album kojim će zaokružiti svoje emotivno sazrijevanje i shvaćanje ljubavi koja je glavna tema njegovih pjesama.

 

Opća opasnost - Sad mi reci
Prije par mjeseci bend Opća opasnost je objavio novi album ''Karta do prošlosti'' koji su posljednjih mjeseci promovirali istoimenim singlom. Ali i uobičajeno brojnim nastupima kojim održavaju svoj odličan odnos s brojnom publikom. Opća opasnost je odlučila svakoj pjesmi s aktualnog izdanja dati zasluženu pozornost i prezentirati ju kao singl. Tako je odabir sada pao na ''Sad mi reci''.

 

Turisti - Naše vrijeme
Riječki kvartet Turisti uskoro objavljuju novi album ''Revolución'' koji sadrži 9 autorskih pjesama gitariste Vave Simcicha, ali i obradu Paraf klasika ''Javna kupatila'' s kojom su se predstavili i na ovogodišnjem AntiValentinovu. Kao najava dugosvirajućeg materijala Turista dolazi singl ''Naše vrijeme'', s kojom se novi album i otvara.

 

Adastra feat. Nika Antolos - Ti si moja sreća
Jeronim Marić iz grupe Adastra i Nika Antolos snimili su još jedan duet. Pjesma ''Ti si moja sreća'' , čiji tekst i glazbu potpisuje Jeronim, već je sada našla svoj put do srca slušatelja. Pjesmu ne vole gurati u granice objašnjenja, jer svako uho i srce drukčije vide svoja čekanja ili rastanke... Za pjesmu kažu tek, da nalik je 'putovanju u 4 minute' i 'zagrljajem na daljinu'.

 

Tragovi - Na staroj adresi
Tragovi su mladi bend iz Koprivnice koji istovremeno osvaja hrvatsko glazbeno nebo, srca mnogobrojnih obožavateljica, ali i visoka mjesta na top listama. I ovoga puta uz vrhunski tim oko sebe stvorili su novi singl ''Na staroj adresi''.

 

Boris Rogoznica - Sve grijehe piši na mene
Boris Rogoznica, svoj put na sceni gradi polako, ali sigurno. Sve njegove pjesme, emotivne su priče, u kojima se većina lako prepoznaje. Upravo to, očekuje vas i s novom skladbom, ''Sve grijehe piši na mene'', svojevrsnom zahvali ljubavi i potpori, koju bi većina trebala imati i pružati u vezama. Kroz jednostavnu, ali istovremeno pozitivnu, razigranu i rasplesanu podlogu, Boris Rogoznica nas vodi na još jedno glazbeno putovanje, o kojem ćemo razmišljati.

 

Lorena - Kad si ti u pitanju
Lorena Bućan, jedna od naših ovogodišnjih favoritkinja za nastup na Eurosongu, ima svoj prvi glazbeni spot za pjesmu ''Kad si ti u pitanju'', koja je već osvojila međunarodnu nagradu. Pjesmu je talentirana 17-godišnja Lorena predstavila je na 59. Splitskom festivalu, a nedavno je na međunarodnom festivalu u Makedoniji 'Ohrid fest'osvojila prvu nagradu stručnog žirija.

Predstavljamo vam nove pjesme, prenosimo svježe informacije o našim glazbenicima, preslušavamo nove domaća albume, najavljujemo glazbena događanja u našem gradu, ali i šire.
Ako želite biti u tijeku i ne propustiti nove informacije iz glazbenoga svijeta budite uz nas utorkom od 14,15 do 14,45.

O emisiji Slušaj i uživaj

Poslušajte što ima novoga u svijetu glazbe. Predstavljamo nove pjesme, prenosimo svježe informacije o našim glazbenicima, preslušavamo nove albume, najavljujemo glazbena događanja. Puno nove hrvatske glazbe s malo priče.

Pročitaj više

Slušaj i uživaj
Slušaj i uživaj

HRT – Radio Osijek — Glazba, zabava

Poslušajte što ima novoga u svijetu glazbe. Predstavljamo nove pjesme, prenosimo svježe informacije o našim glazbenicima, preslušavamo nove albume, najavljujemo glazbena događanja. Puno nove hrvatske glazbe s malo priče.

Sljedeća emitiranja

Utorak, 03.03.2020. 14:15 - 14:45

Utorak, 10.03.2020. 14:15 - 14:45