Emisija 04.05.2021.

Emisija 04.05.2021.

Rundek & Ekipa odabrali su novi singl s aktualnog albuma ''Brisani prostor''. Nove pjesme imaju Danijela Martinović, Massimo, Elvis Sršen NoA i Eric. Varaždinski glazbenik Neven Stipčić, sudionik prve sezone showa The Voice – najljepši glas Hrvatske, objavio je svoj novi peti singl u pet godina djelovanja. Pjesmom ''Kockar'' Dario Duvnjak, pjevač i autor benda Dusty Hats, započeo je solo karijeru. Sudionica showa Zvjezdice, Lea Tušak je objavila prvi singl. Ponovno na sceni nakon 6 godina - bend Prezzident predstavio pjesmu ''Ti si ta''.

Massimo - Putujemo i kad stojimo

Danijela Martinović - Ljubav ne odustaje

Lea Tušak - Oprosti mi

Noa - Budan sanjam

Neven Stipčić - Za tebe

Eric - Confidence

Dario Duvnjak - Kockar

Rundek i Ekipa - Voljeti stvarno

Prezzident – Ti si ta

Willow Avenue - Museums (novi ALBUM ''Come What May'')
Crvena jabuka feat. Bosanac na odmoru - Ljeto
Romano D. Franto - Od danas do sutra (novi ALBUM ''Od danas do sutra, od sutra do preksutra'')
Ocean - Ambis (Nenormalno)
Mister Martini - Koktel Amore
Dino Antonić - Sve dođe na svoje (Dnevnim velikog Perice)

.............................................................

Za svoju novu pjesmu ''Ljubav ne odustaje'' Danijela Martinović kaže da je to ona koja se dugo čeka, te da ima snažnu poruku. 'Ovo je zapravo pjesma budućnosti koja ima svoju prošlost'. - poručuje Danijela.

Već gotovo godina dana Massimov hit "Mali krug velikih ljudi" ne silazi s domaćih lista emitiranja. I sam Massimo priznaje da mu je bilo izazovno pronaći nasljednika tako velike pjesme.
Novu pjesmu "Putujemo i kad stojimo'' napisali su Ivan Dečak, Nenad Borgudan i Aljoša Šerić, a radi se o svojevrsnoj posveti potresom pogođenom Zagrebu, iako će se u stihovima prepoznati svi koji su utjehu od životnih nedaća pronašli u svom domu i svojim najmilijima.

Varaždinski glazbenik Neven Stipčić objavio je novu pjesmu ''Za tebe'' koju potpisuju autorski dvojac Leonardo Kapetanović i David Magdić. Kažu da je nastala u pravoj sinergiji, a radili su ju u duhu 80-tih.

'Ovu pjesmu nazivam svojim prvim čudom', rekla je Lea Tušak povodom objavljivanja svojeg prvog singla ''Oprosti mi''. Leu smo upoznali u showa Zvjezdice gdje je u prvoj sezoni izazvala ovacije publike i struke. Tada je Vanna rekla već nakon drugog otpjevanog stiha da više ništa ne mora otpjevati jer je odlična, a pohvalila je i njezin gard na pozornici. A šest godina nakon ta 'drska mala', kako su je proglasili u žiriju, ohrabrila se i stupila na glazbenu scenu krupnim korakom, odnosno sjajnom pop pjesmom ''Oprosti mi''.

Talentirani kantautor Dario Duvnjak, kojega smo imali priliku gledati u ulozi frontmena grupe Dusty Hats, započinje solo karijeru pjesmom ''Kockar''.
Novi singl poletnog ritma neodoljivo podsjeća na dobre, stare pop rock hitove osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća, a moderna produkcija, sjajne vokalne dionice i čvrsta svirka čine ga svježim i radiofoničnim.

Nakon dulje stanke, bend Prezzident je objavio novi singl. Bend kojemu nije navika ulaziti u standardne glazbene okvire i ovaj put iznenađuje svojom osebujnošću i pravom rock energijom u pjesmi ''Ti si ta''.

Predstavljamo vam nove pjesme, prenosimo svježe informacije o našim glazbenicima, preslušavamo nove domaća albume, najavljujemo glazbena događanja u našem gradu, ali i šire.
Ako želite biti u tijeku i ne propustiti nove informacije iz glazbenoga svijeta budite uz nas utorkom od 14,15 do 14,45.

O emisiji Slušaj i uživaj

Poslušajte što ima novoga u svijetu glazbe. Predstavljamo nove pjesme, prenosimo svježe informacije o našim glazbenicima, preslušavamo nove albume, najavljujemo glazbena događanja. Puno nove hrvatske glazbe s malo priče.

Pročitaj više

Slušaj i uživaj
Slušaj i uživaj

HRT – Radio Osijek — Glazba, zabava

Poslušajte što ima novoga u svijetu glazbe. Predstavljamo nove pjesme, prenosimo svježe informacije o našim glazbenicima, preslušavamo nove albume, najavljujemo glazbena događanja. Puno nove hrvatske glazbe s malo priče.

Najave

Slušaj i uživaj

Utorak, 18.05.2021. 14:15 - 14:45

''Ide bolja godina'' – poručio je Ivan Zak i otvorio novo poglavlje karijere. Anezi objavila dupli debitantski album. Nikolina Kovačević na novom početku otvara ''Srce''. Breljanski sastav Ischariotzcky spojio klasiku ...

Sve najave