Hrvatski radio

Radio Osijek

Saša Lozar "Daleko od raja"

26.12.2021.

15:44

Autor: Zvonimir Mandić

Saša Lozar

Saša Lozar

Foto: Agapamusic / -

''Daleko od raja'' najavni je single povodom izlaska trećeg studijskog albuma Saše Lozara pod nazivom ''San''. Upravo ta se pjesma najviše svidjela našim slušateljima, koji su "Daleko od raja" izabrali za hit tjedna.


Dinamičan, plesan, vokalno razigran, i ponovo drugačiji Saša Lozar, još jednom potvrđuje da su originalnost, talent, upornost i dosljednost neophodni za ostvarenje jedne kvalitetne glazbene priče. Simboličan naziv novog hita "Daleko od raja" suptilno dočarava početak kraja ili sretni završetak agonije. Ukazuje na promjenu, prihvaćanje neke novonastale situacije, kako u odnosu tako i u širem kontekstu. Glazbeno-vokalna zaigrana forma, nosi jednu toplu emociju, energiju i optimizam.

''San'' je treći studijski album Saše Lozara, a u njemu spektar događaja u stvarnom i iluzornom svijetu. Probrana kolekcija pop hitova koji opisuju slijed događaja od samoga početka pa do ostvarenja "Sna". Uz dobro znane hitove poput "Budi", "Tajno", "Vrati se", na novom album se i nalazi novo snimljeni materijal. 

Ljetni hit SAN i sarajevska avantura kvalitetno su ispunili sva očekivanja, jednako tako dokaz da su avanture na glazbenom putu nužne. Izdvajamo par itekako zanimljivih glazbenih brojeva. Dopusti i Fantastično autorske pjesme iz radionice vrlo talentirane ekipe, Skansija, Baneta iz Killersa i neprežaljenog Dina Dvornika koji je ujedno odsvirao klavijature na singlu Fantastično, te klupski remix hita ''Da''.

Autorski tim itekako važan i vrijedan spomena, executive producer Gordana Bosak, za Agapamusic, Predrag Martinjak Peggy, Srđan Sekulović Skansi, Dino Šaran, Đani Pervan, izvrsna autorica teksta Ines Prajo trenutnog singla Daleko od raja. Sve vizualne čarolije i dizajn potpisuje Grupa Ultima, Boris Poljičanin, a atraktivne video spotove na albumu ''San'' dobro već znani Grzincic Creative Visuals, Sestrice i More Magnets.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.