Hrvatski radio

Radio Osijek

Počelo Požeško kulturno ljeto

23.06.2013.

22:50

Autor: Davor Lončarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Požeško kulturno ljeto počelo je večeras u Gradskom kazalištu Požega gdje se održao koncert pod nazivom "Pjesmom kroz Hrvatsku".

Na koncertu je sudjelovalo Ličko zavičajno društvo "Vila Velebita" i Tamburaški orkestar Glazbene škole Požega koji svojim ličkim i slavonskim skladbama publiku nisu ostavili ravnodušnim. Bruno Horvat, direktor Turističke zajednice, pozdravio je prisutne i pozvao Požežane da u što većem broju prisustvuju u ovoj već tradicionalnoj manifestaciji. Požeško kulturno ljeto otvorio je gradonačelnik Vedran Neferović ističući kako svi zajedno trebamo prepoznati entuzijazam i kreativnost ljudi u našem gradu te im dati dovljno prostora kako bi to u svakoj prigodi mogli iskazati. Uz gradonačelnika, koncertu su prisustvovali njegovi zamjenici, Mario Pilon i Darko Puljašić te Alojz Tomašević, župan Požeško-slavonske županije. Nastavak bogatog programa koji će nam i ove godine pružiti Požeko kulturno ljeto nastavalja se u petak, 28. lipnja kada ćemo u Šetališnoj zoni uživati u plesnoj večeri.

 

 izvor: pozega.hr

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.