Hrvatski radio

Radio Osijek

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Čepinu

01.04.2022.

13:07

Autor: Radio Osijek/TM

Plakat za akciju ddk

Plakat za akciju ddk

Foto: Crveni križ Osijek / -

Gradsko društvo Crvenog križa Osijek i Klinički zavod za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek u suradnji s općinom Čepin i Udrugom oženjenih muškaraca organiziraju redovnu akciju dobrovoljnog davanja krvi koja će se održati u ponedjeljak, 4. travnja od 16.00 do 19.00 sati u prostorijama Hrvatskog doma Čepin, Kralja Zvonimira 105.

"Molimo sve građane koji su u mogućnost da se uključe u ovu akciju dobrovoljnog davanja krvi kako bi na vrijeme spriječili nestašice krvi i tako omogućili našem zdravstvenom sustavu da nesmetano pomaže u spašavanju ljudskih života", poručuju iz osječkog Crvenog križa i najavljuju da će se ovoga tjedna održati još dvije akcije dobrovoljnog davanja krvi: "U utorak 5.4. smo u Gradskoj četvrti Gornji grad, a u četvrtak 7.4. smo u studentskom domu u Kampusu. Povedi svoje drage osobe i uvedi ih u najveću humanu obitelj, obitelj dobrovoljnih davatelja krvi." 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.