Hrvatski radio

Radio Osijek

Aqua aerobik na Kopiki

22.07.2022.

19:14

Autor: Radio Osijek/TM

vizual

vizual

Foto: GSSR Sport za sve / .

Kreću prvi sadržaji na obnovljenim bazenima osječke Copacabane – od ovog vikenda, subotom i nedjeljom od 17,30 u malom ćete bazenu moći „hopsati” u vodi i to pod stručnim vodstvom. Iz gradske uprave javljaju da se radno vrijeme Kopike produžuje do 20 sati.

Gradski savez za sportsku rekreaciju "Sport za sve" Osijek, pod pokroviteljstvom Grada Osijeka na bazene donosi aqua aerobik. 

„Za sve posjetitelje osječkog najljepšeg i najdražeg kupališta, Kopike, GSSR  „Sport za sve“ Osijek pripremio je još jedan sportski sadržaj uz koji ćete se zabaviti i ostati u formi: aqua aerobic,  subotom i nedjeljom od 17,30 sati , uz voditeljicu Gabi Ivanković! Program je besplatan pa nema izgovora da nam se ne pridružite! Čekamo vas na Kopiki”, stoji u objavi GSSR-a „Sport za sve”. 

Iz gradske uprave javljaju da se odlukom gradonačelnika Ivana Radića, a zbog velikog zanimanja građana, kao i visokih temperatura produžava radno vrijeme bazena do 20 sati.  Sljedećeg tjedna stižu i reflektori kod olimpijskog bazena kako bi se nesmetano mogli održavati treninzi plivača.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.