Hrvatski radio

Radio Osijek

BMX radionica za najmlađe - u vratolomije ih uvodi Poki

19.02.2022.

17:15

Autor: Radio Osijek/TM

Igor Vukadinović i mali polaznici BMX radionice

Igor Vukadinović i mali polaznici BMX radionice

Foto: BMX radionica / -

U pripremi novog ciklusa BMX radionice za najmlađe, koje vodi Igor Vukadinović Poki, u skate parku će se ponedjeljak, 28. veljače s početkom u 16,30 održati BMX trening za sve potencijalne polaznike.

„Dragi naši klinci i roditelji, ovim putem Vas obavještavamo da uskoro počinje nova BMX školica. Za sve zainteresirane ili možda neodlučne napravit ćemo dane otvorenih vrata tako da svatko može probati kako je proći jedan ozbiljan BMX trening u skate parku”, objavljeno je na Facebook stranici BMX radionice Pannonian Challengea. Istodobno najavljuju novi program, upis najmladjih članova, ali i nove licencirane trenere koji će s Pokijem učiti mališane koji se prijave na radionicu. 

U pozivu za prijašnje radionice provokativno su pitali: „ Želiš biti idući Marin Ranteš ili Jack Clark? Inače si too cool for school, ali ovu priliku nemoj propustiti! Prijavi se na ovogodišnju BMX školici, nauči najbolje trikove od olimpijskog suca – Igora Vukadinovića Pokija, a onda jednog dana možda tebe bude ocjenjivao na Olimpijskim igrama.”


Za sve dodatne informacije ili za upis, javite se porukom u inbox FB BMX radionicaili na broj 095 8806 636. 


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.