Hrvatski radio

Radio Osijek

Brzinske edukacije o IT-u, komunikaciji i EU projektima

07.01.2022.

18:54

Autor: Radio Osijek/TM

Osijek

Osijek

Foto: HRT / Radio Osijek

Može li se nešto o IT - u, komunikacijskim vještinama i javnom nastupu, pisanju EU projekata ili poduzetništvu naučiti u 60 minuta ? Svoja znanja u srijedu, 12. siječnja, u vremenu od 9.30 do 14 sati pokušat će na sve zainteresirane prenijeti šest vrsnih predavača i to u okviru događanja pod nazivom „Brzinske edukacije“.

Riječ je o aktivnosti u okviru projekta „NeetWork – Identifikacija i aktivacija osoba u NEET statusu“ udruge Spiritus Osijek, namijenjena je mladima u potrazi za poslom, a koji se žele dodatno osnažiti za nastup pred budućim poslodavcem. Predavanja će održati šest vrhunskih stručnjaka IT sektora, komunikologije i poduzetništva, među kojima je pravnica i voditeljica EU projekata Anea Mihajlović, viša financijska savjetnica Ivana Šimleša Vondrak, IT-ovka Nataše Brocić, te dugogodišnji novinari i komunikacijski stručnjaci Tomislav Levak i dr.sc. Nefreteta Zekić Eberhard. Brzinske edukacije održavaju se u Staroj pekari na Trgu Vatroslava Lisinskog u Tvrđi, a sve je potpuno besplatno i nije potrebna prethodna registracija za sudjelovanje na predavanjima.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.