Hrvatski radio

Radio Osijek

Buvljarac Humanitarac: Dođi milom, izađi sa stilom

14.12.2021.

16:04

Autor: Radio Osijek

Buvljarac Humanitarac: Dođi milom, izađi sa stilom

Buvljarac Humanitarac: Dođi milom, izađi sa stilom

Foto: Iz poziva organizatora / Radio Osijek

𝗜𝗻𝗶𝗰𝗶𝗷𝗮𝘁𝗶𝘃𝗮 𝗺𝗹𝗮𝗱𝗶𝗵 𝗠𝗹𝗮𝗱𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮 𝘂 𝘀𝘂𝗿𝗮𝗱𝗻𝗷𝗶 𝘀𝗮 𝗭𝗮𝗸𝗹𝗮𝗱𝗼𝗺 𝗦𝗹𝗮𝗴𝗮𝗹𝗶𝗰𝗮 𝗶 𝗖𝗮𝗳𝗳𝗲 𝗡𝗶𝗴𝗵𝘁-𝗯𝗮𝗿𝗼𝗺 𝗖𝗮𝗱𝗶𝗹𝗹𝗮𝗰 𝗶 𝘂𝘇 𝗽𝗼𝗱𝗿𝘀̌𝗸𝘂 𝗘𝗦𝗡 𝗢𝘀𝗶𝗷𝗲𝗸 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘇𝗶𝗿𝗮 𝗵𝘂𝗺𝗮𝗻𝗶𝘁𝗮𝗿𝗻𝗶 𝗯𝘂𝘃𝗹𝗷𝗮𝗸 16. prosinca od 15 do 20 sati u osječkom Cadillacu. U njihovom pozivu stoji: "Dođite popiti kavu, čaj, pivo i proberite svoj novi komad odjeće, obuće, nabavite si novu knjigu, ploču...sve to pod sloganom "Dođi milom, izađi sa stilom!"

Objavu Mladforme prenosimo u cijelosti:
𝗞𝗢𝗠𝗘 𝗣𝗢𝗠𝗔Ž𝗘𝗠𝗢?

Humanitarni buvljak namijenjen je prikupljanju sredstava za obitelj Marinović iz Semeljaca.

Laura Marinović je djevojka koja boluje od rijetke i teške bolesti epilepsije i kronične respiracijske insuficijencije. Pomoću humanitarne akcije "Dišimo zajedno za Lauru", koju su pokrenuli Laurini roditelji, prikupljeno je dovoljno sredstava za kupnju prijenosnog koncentratora kisika, koji će joj olakšavati disanje i svakodnevni život. Međutim, financijska situacija u obitelji je teška i mi im putem ovog buvljaka želimo biti daljnja podrška.

Među brojnim kućanskim potrepštinama, obitelji su potrebne dekice, plahte s gumom za krevet i novi televizor. TV je prozor u svijet, mjesto gdje se istodobno i informiramo, ali i mjesto na kojem se zabavljamo i katkada bježimo od realnosti, posebice kada je ona teška. U vremenima kada se “flatscreen” i sve veća znamenka inča ušuljala u većinu naših domova, oni su i dalje luksuz za one kojima najviše treba. S tom idejom želimo Lauri olakšati ove praznike te joj nabaviti uređaj putem kojeg će jasno moći gledati sadržaj programa, unatoč njezinoj slabovidnosti. Uređaj koji će obitelj imati godinama i koji Lauri možda neće direktno pomoći u ozdravljenju, ali hoće u nošenju sa svakodnevicom.

𝗞𝗔𝗞𝗢 𝗖́𝗘𝗠𝗢 𝗧𝗢 𝗜𝗦𝗣𝗨𝗡𝗜𝗧𝗜?

U Cadillacu organiziramo buvljak s raznolikom ponudom odjeće, obuće, knjiga i slično, gdje ćete vašim donacijama moći kupiti željeni predmet i podržati ovu akciju te dobiti potvrdu o donaciji. Donirajte koliko želite, prema vašim mogućnostima.

Ako prikupimo više od potrebnog iznosa, ostatak sredstava usmjerit ćemo na ostale potrepštine u dogovoru s obitelji, a višak odjeće/obuće i stvari preusmjerit ćemo Udruzi Pobjede.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.