Hrvatski radio

Radio Osijek

Cinema Posh Store – (pred)božićno izdanje

23.11.2022.

21:59

Autor: Radio Osijek/TM

Cinema Posh Store – (pred)božićno izdanje

Cinema Posh Store – (pred)božićno izdanje

Foto: Kinematografi Osijek / -

Kinematografi Osijek od 27. studenog do 18. prosinca u kinu Urania organiziraju Cinema Posh Store – svojevrsnu burzu rabljenih božićnih ukrasa ili novih izrađenih od recikliranih materijala.

„Dosadili su vam vaši božićni ukrasi i kuglice, želite drukčiju boju ukrasa ili nove oblike, no promjena je skupa? Vratimo naše stare stvari u upotrebu, reciklirajmo te zajedno pomozimo prirodi i smanjimo konzumerizam u blagdansko vrijeme. Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na Cinema Posh Storu, donesite svoje stare ukrase, svijećnjake, kuglice, nakit, lampice i sve druge božićne ukrase koje želite ponuditi, darovati ili zamijeniti”, stoji u najavi.

Također, pozivaju i sve kreativce koji sami izrađuju ukrase i nakit od recikliranih i prirodnih materijala da im se pridruže te ako žele, održe radionicu izrade ukrasa od tih materijala. „Svi volimo izrađivati i stvarati nešto svojim rukama te osjetiti zadovoljstvo dok gledamo ono što smo sami napravili. Naučite nas kako!

Kino Urania vam nudi divan prostor i mogućnost razmjene starih stvari s drugim ljudima za one nove s kojima ćete stvoriti neke nove lijepe uspomene”, napominju.

U sklopu Posh Stora održati će se i radionica izrade božićnih ukrasa za djecu, a kada ih završe, moći će ih ponijeti kući, pokloniti nekome ili ukrasiti prostorije kina Urania.

Cinema Posh Store održavat će se u četiri termina:

    1. 27.11. – 30.11. u vremenu od 16-20 h

    2. 4.12.- 6.12. u vremenu od 16-20 h

    3. 10.12. i 11.12 u vremenu od 16-20 h

    4. 18.12. u vremenu od 16-20 h

Uz obavijest o održavanju ove manifestacije, iz kina Urania stiglo je i ovo:

„Sve zainteresirane molimo da nam se jave na mail info@kinematografi-osijek.hr najkasnije dva dana prije termina za koji su zainteresirani kako bismo mogli osigurati dovoljan broj stolova za sve. Sudjelovanje se naplaćuje simboličnih 20 kn za korištenje prostora kina.”

„Želite li darovati ukrase određenoj udruzi ili našem kinu, znate gdje nas možete pronaći. Dođite i uživajte s nama u blagdanskom raspoloženju!”, poruka je na kraju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.