Hrvatski radio

Radio Osijek

Crno-bijele čarolije s pijanistom Vitomirom Ivanjekom

17.12.2021.

17:56

Autor: Radio Osijek/TM

Vitomir Ivanjek

Vitomir Ivanjek

Foto: Iz poziva organizatora/Pixell / Radio Osijek

Advent u Kulturnom centru Osijek nastavlja se u nedjelju, 19. prosinca, s početkom u 20 sati. Posjetitelje očekuje koncert pod nazivom „Čarolija crno-bijelih tipki“ s klavirskim potpisom Vitomira Ivanjeka.

„Koncertni program u kojem svi u vrijeme Božića uživamo – dobro nam poznate božićne pjesme u originalnim aranžmanima Vitomira Ivanjeka, popularna klasična djela, uvijek zanimljive koncertne parafraze i jedna osječka praizvedba, sve vas to očekuje na nedjeljom božićnom koncertu u Kulturnom centru Osijek”, najavljuju organizatori.

Pijanist Vitomir Ivanjek poznat je po svojim majstorskim improvizacijama, te po jedinstvenoj sinergiji klasične i popularne glazbe u vlastitim koncertnim aranžmanima, parafrazama i skladbama. Uz to što je koncertni pijanist, skladatelj i orguljaš, Vitomir Ivanjek dugogodišnji je zborovođa poznatog dječjeg zbora Zagrebački anđeli®. „Od ovog svestranog umjetnika naviknuli smo na originalne glazbene spektakle u vlastitoj režiji pa očekujemo jednako raskošan i čaroban, pravi Božićni koncert u nedjelju u Kulturnom centru Osijek”, ističe se u pozivu.

Koncert je dio Adventa u Kulturnom centru Osijek ostvarenom uz sponzorstvo Zagrebačke banke.

Ulaz na koncert je slobodan, bez prethodne najave, isključivo uz predočenje važeće COVID potvrde na ulazu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.