Hrvatski radio

Radio Osijek

Dodatna prometna ograničenja Strossmayerova-Svilajska-Turbo rotor Višnjevac

30.04.2022.

15:49

Autor: Radio Osijek/TM

Dio grada na koji se odnose dodatna ograničenja

Dio grada na koji se odnose dodatna ograničenja

Foto: Screenshot google maps / -

Od ponedjeljka 02.05. nastupa faza A, II radova na rekonstrukciji-demontaži postojećeg i izgradnji novog kolosiječnog sustava u Ulici J. J. Strossmayera na dionici od Svilajske ulice do trubo kružnog toka Osijek-Višnjevac, zbog čega od 2. svibnja na snagu stupaju dodatna ograničenja u prometu u tom dijelu grada.

Kako su izvijestili iz gradske uprave, u ovoj fazi kopat će se kolnik ceste preko Svilajske i Ulice Š. Petöfija kod križanja s Ulicom J. J. Strrossmayera, pa će uz prethodna prometna ograničenja koja su na snazi od 21. ožujka od 2. svibnja na snagu stupiti i dodatna ograničenja:

Obustavlja se promet na dionici Svilajske ulice od Kapleske ulice do Ulice J. J. Strossmayera osim za stanare i korisnike benzinske postaje Crodux.

Obustavlja se promet u Ulici Š. Petöfija na dionici od izlaza iz benzinske postaje Petrol do Ulice J. J. Strossmayera.

Trasa autobusne linije GPP-a br. 5 za Josipovac preusmjerena je Kolodvorskom ulicom do Strossmayerove i dalje prema Josipovcu, u oba smjera. S tim u svezi, privremeno se ukidaju 2 autobusna stajališta u Kapelskom ulici.

Nova regulacija prometa bit će na snazi najkasnije do 15. lipnja 2022.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.