Hrvatski radio

Radio Osijek

Društvo Naša djeca "Zdravo i fino"

05.04.2022.

09:30

Autor: Radio Osijek/Amoreta Bajto

pozivnica za događaj

pozivnica za događaj

Foto: Društvo Naša djeca / -/-

Savjetovanje "Holistički pristup zdravlju djeteta - prehrana, rekreacija i slobodno vrijeme"  održat će se 12. travnja  u  Edukativnom i informativnom centru "Stara pekara" u Tvrđi.

Društvo „Naša djeca“ Zabok i Savez društava „Naša djeca“ Hrvatske u sklopu projekta „Zdravo i fino“ organiziraju Savjetovanje „Holistički pristup zdravlju djeteta – prehrana, rekreacija i slobodno vrijeme“ u suradnji s našim domaćinima iz Društva „Naša djeca“ Osijek, Grada Osijeka te Osječko-baranjske županije. Savjetovanje financijski podržava Ministarstvo znanosti i obrazovanja kroz projekt „Zdravo i fino“.

Na Savjetovanju će eminentni stručnjaci  podijeliti znanja, najnovija istraživanja i informacije te primjere dobre prakse kako bi zajedničkim snagama utjecali na promjene u usvajanju zdrave prehrane, zdravih stilova života i prevenciji debljine u djece i mladih.

Savjetovanje je temom o zdravoj prehrani djece osim za stručni kadar zanimljivo i edukativno i za širu javnost, pogotovo za roditelje, bake i djedove te skrbnike djece, odnosno sve one koji brinu o rastu i razvoju djece.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.