Hrvatski radio

Radio Osijek

GISKO književni kvizovi – „Harry Potter“

27.07.2022.

17:05

Autor: Radio Osijek/TM

Dio plakata

Dio plakata

Foto: GISKO / -

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek i u srpnju nastavlja s književnim kvizovima, a ovoga petka rješava se kviz o popularnom serijalu autorice J. K. Rowling o čarobnjaku Harryju Potteru. Kviz „Harry Potter“ igra se u petak, 29. srpnja s početkom u 20 sati putem mrežne platforme MyQuiz. 

Kviz će biti aktivan na poveznici https://play.myquiz.org/p/00826558.

„Svakog posljednjeg petka u mjesecu pridružite nam se u rješavanju različitih pitanja o autorima, njihovim djelima, različitim žanrovima i temama. Kvizovi se sastoje od 20 pitanja s tri ponuđena odgovora od kojih je jedan točan, a pitanja sastavljaju knjižničari”, objašnjavaju iz GISK-a.

Rezultati svakog kviza zbrajat će se do kraja godine, a osoba s najboljim ukupnim rezultatom osvojit će godišnju individualnu članarinu u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek. „Svi zainteresirani trebaju se na platformu MyQuiz prijaviti putem elektroničke pošte ili s profilom neke društvene mreže (npr. Facebook) kako bismo mogli kontaktirati pobjednika na kraju godine”, ističu organizatori i dodaju: „Ako vam vrijeme i mjesto radnje, glavni likovi i pisci nisu nepoznanice, pridružite nam se putem poveznice na Facebook ili mrežnoj stranici knjižnice.”

Više informacija može se dobiti na broj telefona:

    • Posudbeni odjel za odrasle GISKO 031/211-233

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.