Hrvatski radio

Radio Osijek

GISKO za najmlađe - Ciklus radionica "U svijetu bajki"

06.09.2022.

16:23

Autor: Radio Osijek/TM

Dio plakata

Dio plakata

Foto: GISKO / -

Tijekom mjeseca rujna, Odjel za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek i American Corner Osijek predstavljaju ciklus radionica pod nazivom "U svijetu bajki". Vitezovi, kraljevi, zmajevi i princeze bit će glavne teme pričaonicâ i kreativnih radionica. 

„Pridružite nam se utorkom i četvrtkom od 17.30 do 19.00 sati kada će se održavati kreativne radionice izrade različitih upotrebnih predmeta namijenjenih djeci od 6 godina i više”, najavljuju iz GISK-a uz napomenu da će radionice biti u prostoru American Cornera Osijek.

Vrijeme za priču, namijenjeno korisnicima knjižnice starijima od 3 godine, održavat će se srijedom od 17.30 do 18.30 sati u igraonici Odjela za rad s djecom i mladima, a pričat će se priče o neustrašivim vitezovima, hrabrim princezama i strašnim zmajevima.

Petkom su od 17.30 do 18.30 sati pričaonice na engleskom jeziku English for youngsters namijenjene korisnicima Knjižnice predškolske dobi.

„Uronite s nama u svijet bajki i izradite nešto za sebe”, pozivaju iz Gradske i sveučilišne knjižnice i napominju da je zbog ograničenog broja sudionika, potrebno prijaviti sudjelovanje na broj telefona Odjela za rad s djecom i mladima 031/211-472, gdje se može dobiti i više informacija.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

6 h

FEBIRE

FEBIRE