Hrvatski radio

Radio Osijek

Gostovanje Aljoše Vojnovića u Belom Manastiru

05.05.2022.

18:22

Autor: Radio Osijek/TM

Plakat

Plakat

Foto: Iz poziva organizatora / -

Savjet mladih Grada Belog Manastira i Zajednica športskih udruga Grada Belog Manastira organiziraju otvoreni intervju s bivšim nogometašem Aljošom Vojnovićem pod nazivom ,,Put do ostvarenja sna'”. Intervju će se održati u petak, 6. svibnja, s početkom u 18 sati u belomanastirskom Etnološkom centru baranjske baštine (Ulica kralja Tomislava 70).

Aljoša Vojnović umirovljeni je hrvatskih profesionalni nogometaš koji je karijeru započeo u Nogometnom klubu Osijek, gdje se kroz dugogodišnju karijeru nekoliko puta i vraćao, a bio je i kapetan Bijelo-plavih.

35-godišnji veznjak dolazi u Beli Manastir gdje će kroz moderirano gostovanje odgovoriti na sva pitanja ljubitelja nogometa, ali i otvoriti teme motivacije mladih za sport.

„Kako započeti profesionalnu karijeru, koje su osobine potrebne za uspjeh u sportu te kako je mladim ljudima krenuti u taj svijet pitanja su na koja će Vojnović odgovarati pred baranjskom publikom”, najavljuje Sara Ilić, predsjednica Savjeta mladih Grada Belog Manastira.

Razgovor s Aljošom Vojnovićem otvoren je za sve zainteresirane.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.