Hrvatski radio

Radio Osijek

Grad po mojoj mjeri

18.09.2022.

18:50

Autor: Radio Osijek/TM

Vizual

Vizual

Foto: Info-centar za mlade Osijek / -

Voliš svoj grad i želiš u njemu što više sadržaja za mlade? Što je u njemu dobro, što bi moglo biti bolje? Što treba unaprijediti, a što pohvaliti? Može li Osijek biti više po mjeri mladih? Info-centar za mlade Osijek upravo tim mlađim generacijama upućuje poziv da sudjeluju u aktivnosti “Grad po mojoj mjeri”. 

“Pošalji nam fotografiju aktivnosti ili mjesta ili situacije, koja pokazuje koliko su mladi aktivni ili neaktivni i uz dvije rečenice objasni što je to potrebno da mladi budu aktivni građani našega grada. I kako im Grad Osijek u tomu može pomoći”, pozivaju iz Info-centra.

Svaka osoba može poslati samo jednu fotografiju. “Ako želiš, rečenice možeš i sam/a dodati uz fotografiju u nekom od programa za obradu fotografije. Ako ne, tekst nam jednostavno pošalji u inbox. Fotografija može biti i starijeg datuma, bitno da je riječ o nečemu što je i sada aktualno”, objašnjavaju.

Fotografije i tekst mogu se poslati do 23. rujna 2022. na e-mail: icm@proni.hr;

Facebook stranicu Info-centra za mlade (inbox) ili na Instagram profil (inbox).

Pitanja, komentari, preporuke, savjeti i ideje koje budu poslane na fotografijama proslijedit će se Savjetu mladih Grada Osijeka i predstavnicima Grada Osijeka.

“Nakon toga imat ćeš priliku sudjelovati u na završnoj konferenciji projekta MLADI ZA GRAD, 26. rujna 2022. u 10 sati, u Staroj Pekari, u raspravi u kojoj ćeš, zajedno s predstavnicima Savjeta mladih i Grada Osijeka, pokušati naći odgovore kako bi i oni bili dio novog gradskog Programa za mlade, koji je trenutno u izradi”, stoji u najavi aktivnosti “Grad po mojoj mjeri”.

Ova se aktivnost organizira u sklopu projekta Regionalni info-centar za mlade Osijek koji je financiran sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.