Hrvatski radio

Radio Osijek

Gradnja pruge u Županijskoj ide dalje – nova regulacija prometa

18.03.2023.

18:35

Autor: Radio Osijek/TM

Radovi u Županijskoj od 20. ožujka još su intenzivniji

Radovi u Županijskoj od 20. ožujka još su intenzivniji

Foto: Amoreta Bajto / Radio Osijek

Od ponedjeljka, 20. ožujka 2023., u sklopu produženja zona zahvata radova na projektu Modernizacije tramvajske pruge i tramvajskih stajališta u Županijskoj ulici, mijenja se regulacija prometa i postavlja potrebna signalizacija.

Ovom izmjenom regulacije prometa produžuje se zona zahvata radova na dio Županijske ulice od Ružine ulice do kružnog toka „Đakovština“. Slijedom toga bit će obustavljen promet na zapadnoj kolničkoj traci Županijske ulice na dionici od Ružine ulice do kružnog toka „Đakovština“ te će se omogućiti prebacivanje prometnog toka na istočni kolnički trak.

Ako vremenski uvjeti budu povoljni, predviđa se da bi nova regulacija prometa mogla biti uspostavljena do kraja dana.

„Za vrijeme izvođenja radova na izmjeni regulacije prometa, promet će se odvijati uz postavljenu radnu signalizaciju i, prema potrebi, fizičku regulaciju prometa. Ostale zabrane i ograničenja zadržavaju se sukladno postojećoj privremenoj regulaciji prometa u zoni radova”, stoji u obavijesti iz gradske uprave.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.