Hrvatski radio

Radio Osijek

HeadOnEast uz Školjku i panoramski kotač

27.12.2021.

16:06

Autor: Radio Osijek/TM

-

-

Foto: - / -

Nakon što je dva puta bila odgođena zbog lošeg vremena, iz trećeg pokušaja manifestacija HeadOnEast održat će se, kako je rečeno, pa makar padale sjekire. U srijedu i četvrtak, 29. i 30. prosinca na istoku Hrvatske „u sklopu festivala HeadOnEast zatvorite puni krug uz najveći panoramski kotač u zemlji, uz tango emocija, glazbe, okusa i neke drugačije Slavonije”, pozivaju organizatori.

Prema prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda u Osijeku bi u srijedu popodne moglo biti nešto kiše, ali i sunčanih razdoblja. No u četvrtak bi trebalo biti suho. O sjekirama ništa ne govore ;)

„U Parku kralja Držislava, „kod Školjke“ smjestit će se jedna nova, privremena i luda gradska četvrt za Osječane i njihove goste”, najavljuju iz Turističke zajednice Grada Osijeka. Tematski, sve je podijeljeno na HeadOnArt, HeadOnTaste i HeadOnMusic.

Program

Akrobati mirisa i okusa: uz panoramski kotač zavrtjet će se cijeli park. Obogatit će ga akrobatima, snagatorim i krotiteljima okusa, mirisa, boja i tekstura slavonsko-baranjske gastronomije - u kupolama gastro, vino i pivo, izvan njih Streetfood i RakiJA.

Kaleidoskop: šarenilo i svjetlosni efekti unijet će festivalsku energiju, a kraj godine učiniti dvodnevnim ljetom usred zime.

Lounge: zimska verzija predaha uz druženje i dobre DJ-e pokazat će i toplu stranu zime. U srijedu na glavnu pozornicu u 18 sati izlazi Border, dva sata kasnije Mangroove, a u 22 sata nastupaju The Morenos. U četvrtak će od 18 sati u Školjki, koja je često bila pozornica mnogim muzičarima, okupljene glazbom zagrijavati DJ HeadOnEast, a na glavnu pozornicu u 20 sati dolaze Nipplepeople. Glazbeni će program zaključiti Vinyl 33, čiji nastup počinje u 22 sata.

Svi na istok na ponovno istraživanje i pogled iz nekih novih perspektiva i kutova.

Zaokružimo zimu dinamično, pokretno i snažno. HeadOnEast


Galerija
-, Foto: -/-
Panoramski kotač u Osijeku, Foto: HRT/Radio Osijek

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.