Hrvatski radio

Radio Osijek

Hit tjedna: Black Eyed Peas, Shakira & David Guetta "Don't You Worry"

07.08.2022.

19:29

Autor: Radio Osijek

Iz spota "Don't You Worry"

Iz spota "Don't You Worry"

Foto: Screenshot / -

"Don't You Worry" pjesma je koja zvuči poput prave ljetne himne, s kojom nas Black Eyed Peas, Shakira & David Guetta uvjeravaju kako će, ma što da se dogodi, sve na kraju biti u redu. Slušatelji Radio Osijeka su odlučili – to je hit tjedna. 

Videospot pjesme "Don't You Worry" nastao je na lokacijama u Los Angelesu i Barceloni, a snimio ga je kanadski redatelj Director X. Sasvim u skladu s pojavnošću kakvu will.i.am, apl.de.ap i Taboo njeguju već godinama, donosi futuristički susret bića s različitih planeta i razmjenu poruka uz plesni ritam. Cameo ulogu u spotu glumio je i sam David Guetta, a u prvom planu nalaze se Shakira, s jedne, i članovi grupe Balck Eyed Peas, s druge strane. Poruke pjesme su jasne: "Opustimo se, ljudi, i učinimo od svakog dana praznik! Odbacimo brige jer će sve biti kako treba! Proslavimo svaki trenutak!" 

Pjesma "Don't You Worry" donosi elektroničke harmonije kakve smo već imali prilike čuti u suradnji "I Gotta Feeling" koju su The Black Eyed Peas i David Guetta ostvarili još 2009. godine.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.