Hrvatski radio

Radio Osijek

13:21 / 31.05.2022.

Autor: Radio Osijek/TM

Humanitarni koncert PRO-Buđenje, nastupa klapa HRM „Sveti Juraj”

Klapa HRM Sveti Juraj

Klapa HRM Sveti Juraj

Foto: FB Klapa HRM Sveti Juraj / -

Inner Wheel kluba Osijek organizira u petak, 3. lipnja humanitarni koncert PRO-Buđenje na kojem nastupa klapa Hrvatske ratne mornarice „Sveti Juraj“. Koncert će se održati u dvorani Vikarijata (Ulica J.J. Strossmayera 58, Osijeku), a početak je u 18 sati. 

Inner Whel klub Osijek slavi 25 godina humanitarnog djelovanja, a ove godine su članice te udruge središnju humanitarnu akciju usmjerile na pomoć oboljelima od Parkinsonove bolesti okupljenima u udruzi Buđenje. „Prihod od prodanih ulaznica i donacija namijenile smo udruzi Buđenje za nabavku medicinskih pomagala, odnosno posebno dizajniranih pribora za jelo i pisanje, koji uvelike olakšavaju finu motoriku u oboljelih od Parkinsonove bolesti za koju se još uvijek traži lijek, te za pribavljanje ostale medicinske opreme potrebne za provođenje vježbi fizikalne terapije”, objašnjava Zvjezdana Penava Brekalo predsjednica Inner Wheel kluba Osijek. 

Donacijski račun humanitarne akcije PRO-Buđenje otvoren je pri Raiffeisen banci, IBAN HR6524840081502026137. Prodaja karata po cijeni od 100 kuna odvija se na prodajnim mjestima u Osijeku, Kino Urania i Dječje kazalište Branka Mihaljevića.

„Zahvaljujemo vam unaprijed na dobrohotnosti i podršci u ostvarivanju naše središnje humanitarne akcije PRO-Buđenje za oboljele od Parkinsonove bolesti”, kaže Penava Brekalo.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.