Hrvatski radio

Radio Osijek

Izložba najboljih fotografija autora iz Osječko-baranjske županije

16.11.2022.

18:19

Autor: Radio Osijek/TM

Dio fotografija s 21. izložbe najboljih fotografija autora iz OBŽ, 2021.

Dio fotografija s 21. izložbe najboljih fotografija autora iz OBŽ, 2021.

Foto: Fotoklub Osijek / Screenshot

U četvrtak, 17. studenoga s početkom u 19  sati u Galeriji „Kat“ Kulturnog centra Osijek bit će otvorena 22. skupna izložba fotografija autora iz Osječko-baranjske županije.

Izložba koja okuplja fotografe Osječko-baranjske županije i pokazuje najbolje od njih, održava se u organizaciji Fotokluba Osijek, Kulturnog centra Osijek te Zajednice tehničke kulture Osječko-baranjske županije.

Stručni ocjenjivački sud u sastavu Valentina Radoš (viša kustosica Muzeja likovnih umjetnosti), Jasmina Gorjanski ( majstor fotografije Hrvatskog fotosaveza i EFIAP) te Marin Topić (član ULUPUH-a i majstor fotografije), za izložbu su izabrali 28 fotografija kojima su dodijelili najviše ocjene.

Na otvorenju izložbe bit će dodijeljene nagrade i priznanja za najatraktivnije fotografije 22. izdanja izložbe, u nekoliko kategorija.

Izložbu će biti moguće pogledati svaki dan (osim nedjelje) u foajeu Kulturnog centra Osijek od 7-23 sata, a izložba će biti otvorena sve do kraja prosinca.

Ulaz je slobodan.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.