Hrvatski radio

Radio Osijek

Južna obilaznica od Tenjske do Elektroslavonije zatvorena do 28. ožujka

12.03.2023.

20:31

Autor: Radio Osijek/TM

Južna obilaznica od Tenjske do Elektroslavonije zatvorena do 28. ožujka

Južna obilaznica od Tenjske do Elektroslavonije zatvorena do 28. ožujka

Foto: screenshot / Googlemaps

Zbog nastavka radova na izvanrednom održavanju sjevernog kolnika DC2 južne obilaznice Osijeka od 13. do 28. ožujka privremeno se zatvara dio državne ceste DC2, u dijelu od čvora „Elektroslavonija” do čvora „Tenjska”.

Promet će se za vrijeme zatvaranja državne ceste DC2, odvijati privremenim obilaznim pravcem:

I) Promet osobnih vozila i lokalne dostave preusmjerava se sa državne ceste DC2 (južne obilaznice Osijeka) na čv. “Trpmirova” na državnu cestu DC518 – Trpimirovom ul. u Osijeku – Vukovarskom ul. u Osijeku – na čv. “Elektroslavonija” pa na državnu cestu DC2 i obrnuto.

II) Promet teretnih vozila, čija ukupna masa prelazi 7.5 tona, preusmjerava se za smjer Vukovar, tj. za granični prijelaz Ilok te granični prijelaz Erdut sa državne ceste DC2 (južne obilaznice Osijeka) na čv. “Trpmirova” na državnu cestu DC518 (Osijek – Jarmina), na državnu cestu DC46 (obilaznicu Vinkovaca) – na državnu cestu DC55 (Mirkovci – Vukovar DC2) na državnu cestu DC2 prema GP Ilok (za GP Erdut dalje državnom cestom DC519 Borovo – Dalj pa na državnu cestu DC213 – GP Erdut) i obrnuto.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.