Hrvatski radio

Radio Osijek

Kako se s diplomom Ekonomskog fakulteta snaći na tržištu rada

18.01.2023.

16:16

Autor: Radio Osijek/TM

Kako se s diplomom Ekonomskog fakulteta snaći na tržištu rada

Kako se s diplomom Ekonomskog fakulteta snaći na tržištu rada

Foto: EFOS / -

“Što nakon EFOS-a? Iskustva iz prve ruke!“ panel rasprava je koja će se održati u četvrtak 19. siječnja na Ekonomskom fakultetu u Osijeku (dvorana 7, Trg Ljudevita Gaja 7). Početak je u 11 sati.

Panel će moderirati Dario Šebalj.

„Jedan od strateških prioriteta Ekonomskog fakulteta u Osijeku upravo snalaženje studenata na tržištu rada te njihov profesionalni put od trenutka kada završe studij, Fakultet intenzivno radi na širenju studijskih programa, realizaciji znanstveno-stručnih suradnji s istaknutim lokalnim i regionalnim poslodavcima te organizaciji stručnih praksi, kao i raznih edukacija o daljnjim konkretnim koracima u profesionalnom razvoju, objašnjavaju iz Ureda za karijerno savjetovanje i razvoj karijera na EFOS-u koji organizira još jednu u nizu edukacija za studente, koja će se održati pod nazivom “Što nakon EFOS-a! Iskustva iz prve ruke!“

Panel je predviđen za sve studente završnih godina studija, ali i ostale zainteresirane studente, koji će imati priliku čuti iskustva bivših studenata i danas uspješnih poslovnih ljudi, a koji će mlađim kolegama ispričati kako je izgledao njihov karijerni put i na kojim pozicijama rade te prenijeti vlastita iskustva o tome kako pronaći željeni posao nakon završetka studija. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.