Hrvatski radio

Radio Osijek

Kulturni centar Osijek pokreće Dramski studio za djecu

11.01.2022.

17:05

Autor: Radio Osijek/TM

Ilustracija

Ilustracija

Foto: Kulturni centar Osijek / -

Kulturni centar Osijek pokreće Dramski studio za djecu od 8 do 12 godina. Prijave se primaju do 18. siječnja, a dan kasnije, u srijedu 19. siječnja u 19,30 bit će održan ogledni sat radionice, besplatan za sve sudionike.

„Dramske radionice pod vodstvom dramske pedagoginje Stele Macakanje Bačić bit će mjesto susreta, zabave i dramske i kreativne edukacije vaših najmlađih! Zabavno je utjeloviti razne likove, skrivati se iza kostima, uroniti u glazbu ili sve očarati svjetlo. Kazalište je također poligon za brojne druge vještine - razvoj pozornosti i koncentracije, glasovnih sposobnosti i govorničkih vještina, koordinacije, suradnje i sveukupni razvoj mašte i kreativnosti! Zato - prijavite svoje najmlađe (uzrast 8-12 godina) u Dramski studio KC-a na: info@kulturni-centar.hr zaključno s 18. siječnja”, pozivaju iz KC-a i nastavljaju: „Dramski studio – novo mjesto susreta, edukacije i druženja -aktivnost je koja se gradi oko osobnosti vašeg djeteta i širi u svim smjerovima. Dramski studio Kulturnog centra Osijek vašoj djeci ponudit će učenje kroz dramske improvizacije, dramsku igru, pokret, ples i glazbu, razvoj kreativnog mišljenja i izražavanja - dramski odgoj na zabavan i edukativan način.”

Dramske radionice održavat će se srijedom u terminu od 19.30-21.00 sat (jednom tjedno, dva školska sata).

Prijave traju do 18. siječnja, putem e-maila: info@kulturni-centar.hr

Iznos mjesečne članarine: 100,00 kuna. (Korisnici socijalnih programa ostvaruju pogodnosti i izuzeća od plaćanja članarine stoga molimo da nas kontaktiraju ili napomenu isto u mailu prijave). 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.