Hrvatski radio

Radio Osijek

Večer vina i umjetnosti

04.07.2022.

17:55

Autor: Radio Osijek/TM

Vizual

Vizual

Foto: TZ grada Osijeka / -

Turistička zajednica Osječko-baranjske županije je uz partnere pripremila još jedno sljubljivanje vina, umjetnosti i prekrasnog ambijenta – na ljetnom izdanju Večeri vina i umjetnosti. Prvobitno planirana za petak, manifestacija se zbog najavljene kiše odgađa za subotu. Vrijeme i mjesto su isti - od 18 sati do ponoći, Perivoj kralja Tomislava 

"Kao što znate, vaša i naša omiljena manifestacija otporna je na mnogo toga, ali na kišu ipak nije. S ciljem da neometano proslavimo sve ono što vino, umjetnost i topla ljetna večer u kombinaciji s prekrasnim osječkim perivojem mogu ponuditi, primorani smo poslušati upozorenja meteorologa koji najavljuju kišu i niže temperature, te događaj prebaciti na subotu. U istom aranžmanu, s istim ciljevima i emocijama, na istoj lokaciji i prema istoj satnici. Dogovorili smo i da će jedino što će stvarati vlagu u zraku, biti uzdasi na vaše nevjerojatne plesne pokrete vođene usklađenim ritmom glazbe i najboljih vina Slavonije i Podunavlja", objavili su na Facebooku organizatori manifestacije. 


„Pred pozornicom fotogeničnog zalaska sunca i nad uvijek inspiriranim nebom koje u prvi red postavi sve najsjajnije zvijezde, pozivamo vas da nam se pridružite u razmjeni osmijeha i zagrljaja. Potaknuti čarolijom vina Slavonije i Podunavlja, uz ritam koji će zadati Nera & Uptown te virtuoz akustične gitare Ivan Kovačević Jimi, dopustite svom tijelu da pronađe još neotkrivene plesne pokrete kojima će osvojiti podij jednog od najljepših osječkih i hrvatskih perivoja. Kao i uvijek, mnogima omiljena večer donosi art & lounge zone. Za art zonu će se pobrinuti vrsni osječki umjetnici i gosti, a lounge koji uvijek preraste u clubbing na otvorenom, dolazi u režiji In da Sofe. Park će oplemeniti svojom umjetnošću land-art umjetnik Nikola Faller i udruga ReArt s radovima posvećenim Otti Berger”, poetično najavljuju organizatori i poeučuju: „Odazovite se pozivu Turističke zajednica Osječko-baranjske županije, Osječko-baranjske županije uz partnere Grad Osijek i Kreativnu agenciju Adverta, te zaokružite datum na kalendaru, kada ćemo zajedno akumulirati hrpu dobre volje i rado ju međusobno dijeliti. Dođite i utvrdite zašto Večer vina & umjetnosti već 10 godina odašilje ono najbolje što Osijek, Slavonija, Baranja i Podunavlje mogu ponuditi. Vidimo se!”

Večer vina i umjetnosti

Večer vina i umjetnosti

Foto: TZ Osječko-baranjske županije / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.