Hrvatski radio

Radio Osijek

Mala škola životnih vještina

19.08.2022.

20:38

Autor: Radio Osijek/TM

Vizual

Vizual

Foto: Info centar za mlade Osijek / -

Proni Centar za socijalno podučavanje krajem mjeseca kreće s Malom školom životnih vještina. Prijave za te besplatne radionice na kojima mladi imaju priliku učiti i raditi na svom osobnom razvoju primaju se do 26. kolovoza.

Malu školu životnih vještina već niz godina provodi Info-centar za mlade Osijek. Sastoji se od pet poludnevnih radionica, a namijenjena je svim mladima, od 15 do 30 godina, s ciljem njihovog osnaživanja i unapređenja njihovih socijalnih vještina.

Radionice će se održati od 29. kolovoza do 2. rujna 2022. u prostoru Info-centra za mlade Osijek (Kralja Zvonimira 15) te će svaki dan trajati od 10 do 15 sati.

Teme koje će se obrađivati u sklopu Male škole su sljedeće:

- Samoprocjena i osobne vrijednosti

- Komunikacijske vještine

- Timski rad

- Sukobi i suradnja

- Prezentacijske vještine i javni nastup

- Proaktivnost

Prijaviti se može do petka 26. kolovoza 2022. u podne putem sljedeće poveznice. „Prijavom se obvezuješ sudjelovati na svih pet radionica”, poručuju organizatori.

Ova aktivnost provodi se u sklopu programa Regionalni info-centar za mlade Osijek, u partnerstvu s Gradom Osijekom, a uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.