Hrvatski radio

Radio Osijek

Milly tribute night

06.10.2022.

12:21

Autor: Radio Osijek

DJ

DJ

Foto: M.Milas / Radio Osijek

U sjećanje na dugogodišnjeg radijskog djelatnika i glazbenika, prerano preminuloga - Mladena Mitrovića Millija, Barcelona pub Osijek organizira u subotu, u 18 sati  Milly tribute night. Inicijativu su pokrenuli njegovi prijatelji DJ-evi: Flegma, Mlinka, Omer, Umbo, Sheepatz i Mexla koji će i nastupiti. Početak je u 18 sati. 


Vlasnik Barcelona puba Tomislav Vajda rekao je kako su DJ-evi pokrenuli inicijativu i ponudili im domaćinstvo, a  oni su ga rado prihvatili. "Tužna je to priča, no događaj je lijep i Milly-u bi sigurno bilo drago da se barem jednom godišnje isplešemo u njegovo ime.  Goran Mehičić Moc (DJ Flegma) istaknuo je kako će se u subotu puštati neki njegovi setovi i mixevi, a iza toga će navedenih šestorica DJ-eva izmjenjivati u nastupu. "Sve će to trajati do "sitnih" sati". Moc kaže kako su do ideje za Milly tribute night došli spontano, a kako se i njegova obitelj odmah s tim složila - realizacija nije izostala.     

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.