Hrvatski radio

Radio Osijek

„Moderna Afrodita” u Kulturnom centru Osijek

20.04.2022.

15:35

Autor: Radio Osijek/TM

Iz predstave

Iz predstave

Foto: KC Osijek / -

Crnohumorna hit komedija „Moderna Afrodita“ gostuje u Kulturnom centru Osijek dva dana zaredom, u petak i subotu, 22. i 23. travnja s početkom u 20 sati. Svoju autorsku hit komediju izvest će glumice Karmen Sunčana Lovrić i Katarina Arbanas.

„Predstava koja progovara o društvenim ulogama, stereotipima, nametnutim standardima ljepote i uspješnosti, problemima i predrasudama koje ženama nameće suvremeni način života u srazu s tradicionalnim društvenim obrascima, ali i žene jedne drugima, natjerat će vas da se nasmijete do suza i plačete od smijeha”, najavljuju organizatori.

Protagonistice predstave dvije su, na prvi pogled, potpuno različite žene, koje se slučajno susreću na „nevjerojatnom, po izboru svjetskih stručnjaka pomno osmišljenom transformirajućem wellness programu“, koji može riješiti sve njihove životne probleme. Iako od prvog trena, između Marije (Katarina Arbanas) i Magdalene (Karmen Sunčana Lovrić) frcaju međusobne predrasude i osude, spletom okolnosti one skidaju svoje socijalne maske, otkrivaju si međusobno svoja prava lica, te upravo iz njihovog međusobnog kontakta dolazi do neočekivanog preobražaja. Je li žena ženi vuk i funkcionira li prijateljstvo štikle i tenisice – saznajte u ovoj zabavnoj i opuštajućoj predstavi za žene i muškarce.

Cijena ulaznice: 40,00kuna


Rezervacija ulaznica na e-mail: info@kulturni-centar.hr. Plaćanje i preuzimanje ulaznica: Na dan predstave, sat vremena prije početka predstave (22.4. 19-20 sati/ 23.4. 19-20 sati) u KC Osijek.

Trajanje predstave: 90 minuta


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.