Hrvatski radio

Radio Osijek

Motomrazovi ponovno stižu u grad

27.11.2022.

19:32

Autor: Radio Osijek/TM

Motomrazovi u centru Osijeka

Motomrazovi u centru Osijeka

Foto: Mirta Milas / Radio Osijek

Moto klub Osijek i ove će godine povesti Motomrazove u defileu ulicama Osijeka, a riječ je o tradicionalnoj akciji darivanja djece. Ove će se godine Motomrazovi održati u subotu 3. prosinca. 

U Osijeku će djedice i bakice Mrazovi na motociklima prodefilirati ulicama grada Osijeka na radost naših sugrađana. I ove će godine Motomrazovi posjetiti Dom za odgoj djece i mladeži na Vinkovačkoj ulici u Osijeku, već tradicionalno darivati i djecu u Dječjem domu Klasje u Ružinoj ulici. Središnji događaj je darivanje i uveseljavanje mališana na Trgu Ante Starčevića, a kraj akcije je u Sarvašu.

Vremenski raspored za akciju Motomrazovi 2022.

Subota, 3. prosinca 2021.

9,00 sati - okupljanje je ispred prostorija MK Osijek (Sv. L.B. Mandića 172 – Športska zračna luka Čepin)

10,00 sati – vožnja u organiziranom defileu do Doma za odgoj djece i mladeži (Vinkovačka 61) gdje biti predani pokloni za djecu Doma (zadržavanje do 10,30)

10,30 sati polazak do Dječjeg doma Klasje (Ružina ilica 32) gdje će biti predani pokloni za djecu (zadržavanje do 11,30)

 

11,30 sati polazak do trga Ante Starčevića gdje se planiramo zadržati u darivanju i uveseljavanju djece do 12,30 sati

12,30 sati organizirani defile do Sarvaša gdje će Motomrazovi u mjesnoj zajednici podijeliti pokloni za djecu Sarvaša, a tamo je i kraj akcije.

 

U slučaju lošeg vremena akcija se odgađa za subotu 10. prosinca.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.