Hrvatski radio

Radio Osijek

„Nemoš pobjeći od nedjelje” u KC-u

30.01.2023.

22:38

Autor: Radio Osijek/TM

„Nemoš pobjeći od nedjelje” u KC-u

„Nemoš pobjeći od nedjelje” u KC-u

Foto: KC Osijek / -

Predstava nastala prema tekstu Tene Štivičić „Nemoš pobjeć od nedjelje”, u kojoj igraju osječki glumci Antonia Mrkonjić i Dominik Karaula ponovno je na rasporedu u srijedu i četvrtak, 1. i 2. veljače s početkom u 20 sati, u Maloj dvorani Kulturnog centra Osijek. 

Ulaznice po cijeni od 5,00 eura prodaju se na porti Kulturnog centra, od ponedjeljka 30. siječnja od 7-22 sata ili sat vremena prije početka predstave.

Rezervacija ulaznica na e-mail: info@kulturni-centar.hr.

O PREDSTAVI:

Jezik ove predstave bliži je vašem životu i rečenicama koje ste čuli ili izgovorili od bilo kojeg dosad. Ona i On likovi su ove priče, a kao i svaka druga priča o odnosu muškarca i žene, i ova je pred svoje likove stavila cijeli raspon situacija, duhovitih i bolnih, svakodnevnih i epskih... Uživajte u priči Njega i Nje, prisjećajući se i one važnije- Svoje priče.

Nova generacija osječkih glumaca Antonia Mrkonjić i Dominik Karaula u kazališni život grada donose energičnu predstavu kojom je Kulturni centar Osijek pokrenuo vlastitu kazališnu produkciju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.