Hrvatski radio

Radio Osijek

Ninina čarobna Shhhuma u Velikoj

30.11.2022.

14:47

Autor: Radio Osijek/TM

Ninina čarobna Shhhuma u Velikoj

Ninina čarobna Shhhuma u Velikoj

Foto: TZ Požeško-slavonske županije / -

Aquapark Shhhuma u Velikoj od utorka 6. prosinca i sve do 6. siječnja 2023. pretvara se u „Nininu čarobnu Shhhumu”, prostor bajkovite zabave za sve uzraste na posebnoj poziciji, u ugođaju stoljetne šume Parka prirode Papuk.

„Nakon bajkovitog prošlogodišnjeg adventa osvijetljenog tisućama lampica, ovih blagdana očekuje nas novi, ali istom toplinom pripremljen, doživljaj najljepšeg doba godine. Predivnu atmosferu druženja u „Nininoj čarobnoj Shhhumi“ upotpunit će 20 kućica s vrhunskom ponudom hrane i pića, s posebnim naglaskom na domaćim proizvodima. Za najmlađe je uređena posebna dječja zona zabave s klizalištem na preko 240 četvornih metara, dječjom adventskom kućicom, foto zonama, te dječji animacijski program”, najavljuju iz Turističke zajednice Požeško-slavonske županije i Turističke zajednice Zlatni Papuk, organizatora Ninine čarobne Shhhume u Velikoj.

Na ovogodišnjem adventu posjetitelje očekuje vrhunska zabava uz svakodnevno bogati glazbeni program i poznate domaće i regionalne glazbene zvijezde kao što su Saša Matić, Neda Ukraden, Ivan Zak, Feminnem, Petar Dragojević, Opća Opasnost, Hanka Paldum, Marko Kutlić i brojni drugi.

 

Radno vrijeme adventa je svaki dan od 17 sati. Ulaz je slobodan.

Utorak, 6. prosinca 2022.

Program službenog otvorenja „Ninine čarobne Shhhume“

16.00 – 16.45 – otvorenje adventa i nastup Glazbene škole Požega

16.45 – 17.15 – nastup veličkih mažoretkinja

17.00 – 17.45 - puštanje lampiona u nebo i paljenje adventskih lampica

18.00 – 18.30 - otvorenje klizališta uz nastup na ledu

19.00 – 21.00 – koncert Golden Strings Orchestra

Ninina čarobna Shhhuma u Velikoj

Ninina čarobna Shhhuma u Velikoj

Foto: TZ Požeško-slavonske županije / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.