Hrvatski radio

Radio Osijek

Novi ciklus POST-a, upisi u tijeku

21.08.2022.

20:56

Autor: Radio Osijek/TM

Dio plakata

Dio plakata

Foto: POST / -

Počeli su upisi u Program osječkog smanjivanja težine – POST, program koji je poznat jer se u njemu mršavi bez vježbanja i bez uskraćivanja bilo koje namirnice. 

Program traje pet mjeseci, vode ga Dražen Gorjanski, dr. med., spec. ob. med i doc. dr. sc. Mario Ćurković, dr. med. spec. ob. med, a odvija se tijekom tjednih sastanaka u prostorima sportskog objekta Sokol Centar u Osijeku (Kralja Zvonimira 5).

Kako bi polaznici stekli cjelovitu sliku o tome što je POST organizirana su uvodna predavanja koja će se održati:

    • 30.8.2022. godine (utorak), 19 i 20h

    • 31.8.2022. godine (srijeda), 19 i 20h

    • 2.9.2022. godine (petak), 19 i 20h

Zbog ograničenog broja mjesta, svi zainteresirani bi se trebali na vrijeme prijaviti na broj telefona 091 514 37 60.

Na uvodnim predavanjima polaznicima će biti prikazan sadržaja POSTA, način provedbe, znanja i vještine koje će steći tijekom programa te će biti dani odgovori na sve nejasnoće koje polaznici budu imali, a nakon uvodnog predavanja zainteresirani će se moći odmah upisati na sam program.

Program počinje 6. i 7. rujna i odvija se tijekom sastanaka u skupinama do 25 polaznika i to u sljedećim terminima:

UTORAK: od 18 do 19 sat i od 19 do 20 sati

SRIJEDA: od 19 do 20 sati i od 20 do 21 sat

Mjesečna članarina iznos 450,00 HRK.

Do sada je POST pokazao iznimne rezultate i daleko nadmašuje postojeće svjetske program mršavljenja. Posljednja skupina polaznika (upisanih u veljači ove godine) imala je za pet mjeseci gubitak tjelesne mase od 7,7 do 24,8 posto početne težine.

Iako su rezultati dojmljivi, voditelji vjeruju kako će sljedeće skupine biti još uspješnije. Razlog za takav optimizam je činjenica što su voditelji POSTA napisali udžbenik koji će polaznicima znatno olakšati provođenje programa čime je POST postao jedan od rijetkih svjetskih programa koji ima svoje vlastito učilo. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.