Hrvatski radio

Radio Osijek

Obavijest potencijalnim izlagačima na Sajmu antikviteta

26.01.2023.

22:31

Autor: Radio Osijek/TM

Prvi ovogodišnji sajam antikviteta

Prvi ovogodišnji sajam antikviteta

Foto: Krunoslav Inhof / Radio Osijek

Gradska tvrtka Tržnica d.o.o. preuzela je od ove godine od Osječkog sajma preuzela organizaciju Sajma antikviteta i u pripremi sljedećeg, koji će se održati u subotu 4. veljače kod Školjke, potencijalne je izlagače uputila kako osigurati svoje mjesto na toj tradicionalnoj sajamskoj priredbi.

Dopis Tržnice d.o.o. donosimo u cijelosti:

“Radi lakše dostupnosti svim potencijalnim sudionicima, od kojih mnogi nisu iz Osijeka, obrazac prijave i Općih uvjeta bit će objavljen na našoj internetskoj stranici www.trznicaos.hr [trznicaos.hr] a nakon popunjavanja potrebno ih je dostaviti zaključno do 2. veljače 2023. godine na e-mail adresu sajam.anitkviteta@trznicaos.hr Ako netko od sudionika to nije u mogućnosti, prijavu može donijeti i predati osobno u sjedištu tvrtke u Osijeku, Trg Ljudevita Gaja 5. Istekom navedenog roka ne zaprimamo dodatne prijave.

Za sve dodatne informacije sudionici se mogu obratiti na telefone broj 031/213-332 i 031/494-077 tijekom radnog vremena od 7,00 do 15,00 sati (ponedjeljak-petak) te osobno na lokaciji na sam dan održavanja sajma.

       

Cijena sudjelovanja na sajmu je ostala neizmijenjena – iznosi 13,28 eura (PDV uključen u cijenu) za jedno izložbeno mjesto, ali je promijenjen način uplata. Umjesto dosadašnjeg plaćanja unaprijed, uplate se obavljaju isključivo u gotovini na dan i na licu mjesta održavanja sajma te će sudionici kao dokaz uplate dobiti fiskalizirane račune.

            

Na temelju prikupljenih prijava, osigurat će se dostatan broj izložbenih mjesta (štandova-klupa-zemljanih površina za prodaju s tla) na dosadašnjoj lokaciji u Parku kralja Držislava”, stoji u objavi Tržnice d.o.o. iz koje pojašnjavaju: “Upravo na temelju dobivenih informacija o iskustvima dosadašnjih izlagača, koje s uvažavanjem razmatramo, velikog broja zaprimljenih upita zainteresiranih novih sudionika – izlagača, iskustvu dosadašnjih organizatora te dugogodišnjem iskustvu naše tvrtke u organizaciji sajma automobila, pripremamo prijedlog novog načina organizacije sajma kako bismo zadržali postojeće i osigurali mjesta za potencijalne nove izlagače o čemu ćemo pravovremeno obavijesti javnost.” 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.