Hrvatski radio

Radio Osijek

Ocean & prijatelji u Slavonskom Brodu, Osijeku i Vukovaru

04.12.2022.

20:33

Autor: Radio Osijek/TM

Plakat za koncert u Osijeku

Plakat za koncert u Osijeku

Foto: Ocean / -

Projekt Dalmatinaca koje predvodi Dino Pleština na svoju božićnu turneju kreću iz Slavonije. Ocean & prijatelji – a to su legende glazbene scene Zorica Kondža, Tedi Spalato i Goran Karan – najavljuju pravi spektakl, 19. prosinca u Slavonskom Brodu (Dvorana Brod), 21. prosinca u Osijeku (dvorana Gradski vrt) i u Vukovaru 23. prosinca (dvorana Borovo naselje).

Nakon što su rasprodali Lisinski početkom travnja, u jeku pandemije i rata u Ukrajini, na svojoj božićnoj turneji dalmatinsku 'pismu' izvedenu na drugačiji način, u velikoj produkciji za orkestar i bogatim aranžmanima maestra Joška Banova, žele pokloniti publici na istoku zemlje.

"Gradski vrt je dvorana koja ima svoju vjernu publiku, ali je uvijek velika čast i izazov za svakog izvođača nastupiti na ovako velikoj i lijepoj pozornici. Jako se veselimo ovom divnom koncertu nakon kojeg nas čekaju koncerti u Vukovaru, Varaždinu, Rijeci i Mariboru", poručuju iz Oceana.

Na koncertu će izvesti i netom objavljen božićni singl "Božić je pred vratima". „Izrazito lijepa pjesma, emotivne izvedbe i divne ljubavne priće sasvim sigurno će osvojiti srca slušatelja... vrijedi svake sekunde vremena koje joj poklonite”, najavljuju i pozivaju: „Uživajte u novim hitovima i legendarnim pjesmama na koncertnom spektaklu punom emocija i pratnji big benda Joška Banova.

Zbog svojih izvanrednih singlova poput Uzalud, Tajna, Dug ljubavi, Osmijesi u boji, Lipa je noć, Korakom po nebu, Vrimel ljubavi, Cvit oleandra, Ambis, Krv je boja ljubavi sasvim je sigurno da splitska glazbena senzacija OCEAN i legende dalmatinske pjesme osječkoj publici spremaju nezaboravan koncert idealan za sve zaljubljene i one koji nakon dnevnih obaveza žele uživati u društvu prijatelja i dobroj glazbi.

Publika će moći uživati u legendarnim pjesmama (Bijeli Božić, Sretan ti Božić narode moj, Zar je voljeti grijeh, Ti si moj san, Sve ću preživit, Dugo nisam bio mlad, Ostani, Zauvik tvoj, More snova, Moj lipi anđele, Jubav moja), vječnim hitovima koji će zaživjeti u moćnim aranžmanima orkestra Joška Banova.

„Ne propustite Božićnu čaroliju i provedete večer uz legende estrade. Opustite se i uživajte uz predivne ljubavne pjesme i osigurajte svoje ulaznice na vrijeme. „Ne zaboravite, da ćete  osim što ćete uživati u odličnoj svirci učinit ćete i dobro djelo. Dio prihoda od prodaje ulaznica bit će doniran udruzi Krijesnica, kao pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti”, ističe se u najavi.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.