Hrvatski radio

Radio Osijek

Od petka online prodaja ulaznica za uzvratni susret protiv Kyzylzhara

21.07.2022.

21:52

Autor: Radio Osijek/TM

NK Osijek

NK Osijek

Foto: HRT / Radio Osijek

U petak 22. srpnja na stranici www.ulaznice.hr počet će online prodaja ulaznica za uzvratnu utakmicu drugog pretkola UEFA Europa konferencijske lige između NK Osijeka i FC Kyzylzhara. Susret se igra u četvrtak 28. srpnja u 20.30 sati na stadionu Gradski vrt.

„Cijene ulaznica nepromijenjene su u odnosu na prvenstvene utakmice, uz naglasak da članovi, koju kupuju ulaznicu uz svoju člansku iskaznicu, ostvaruju mogućnost kupovine povoljnije ulaznice (članovi koji su kupili polugodišnju ulaznicu uz popust za članove ne mogu kupiti dodatne ulaznice po povlaštenoj cijeni)”, stoji na mrežnim stranicama NK Osijeka.

Uzvratna utakmica protiv Kyzylzhara uključena je u polugodišnji paket ulaznica pa svi vlasnici tog paketa ne moraju kupovati dodatnu ulaznicu za ovu utakmicu.

Prodaja ulaznica za uzvrat protiv Kyzylzhara na Ticket pointu kod tribine Zapad stadiona Gradski vrt počet će u ponedjeljak 25. srpnja pa sve do utakmice u vremenu od 10 do 18 sati, odnosno od 10 do 21 sat (na dan utakmice članske iskaznice i polugodišnje ulaznice bit će moguće kupiti najkasnije do 16 sati).

Cijene ulaznica NK Osijeka

Cijene ulaznica NK Osijeka

Foto: NK Osijek / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.