Hrvatski radio

Radio Osijek

Online predstava "Kako je Vlatko upoznao Božić"

07.12.2021.

01:06

Autor: Hrvatski radio

Kako je Vlatko upoznao Božić

Kako je Vlatko upoznao Božić

Foto: - / -

DOKKICA i ove godine, tijekom prosinca, nudi zabavnu dječju božićnu online predstavu "Kako je Vlatko upoznao Božić" koja će razveseliti i rasplesati brojne mališane. Prva u nizu bit će emitirana u subotu 11. prosinca od 18 do 20 sati, a sljedeći termini su 18. i 25. prosinca.

"Predstava traje 35 minuta i možete ju gledati više puta obzirom da je naše virtualno kazalište otvoreno od 18 do 20 sati. Najzabavniju online božićnu predstavu "Kako je Vlatko upoznao Božić" donosimo putem platforme Vimeo. 

Kako biste dobili pristup predstavi 18.12. od 18 do 20 sati, potrebno je ispuniti online prijavnicu i donirati najmanje 15 kuna na račun DOKKICE najkasnije do 11.12. do 12 sati", objašnjavaju iz Dječeg kreativnog centra Dokkica.

Prijavnica: https://forms.gle/KVjmkjQ3UkcUUBC47

Predstava na humorističan i emotivan način poučava o vrijednostima Božića – prijateljstvu, dobroti i zajedništvu.

Igraju: Filip Sever, Nikola Radoš i Nina Vidan

Scenarij: Ana Škaro i Nikola Radoš

Režija: Filip Sever, Nikola Radoš i Nina Vidan

Kostimi: Kristina Tokić

Glazba: Marijan Jovičić

Kamera: Mario Miloloža

Produkcija: DOKKICA, 2020.


Online premijeru 2020. pogledalo je čak 167 obitelji s oko 200 djece.

Komentari gledatelja:

"Hvala na divnoj predstavi. Našoj djevojčici se toliko svidjela da smo joj pustili još jednom nakon što je završila. Najdraže joj je bilo plesati i pjevati s Vlatkom i Perom."

"Predstava je bila odlična. Djeca su toliko oduševljena da su tražili opet i opet i željeli su sami napisati glumcima i ekipi koliko im je bilo dobro. Meni kao roditelju se svidjelo sve, glumci, scenografija, priča.. oduševio me način snimanja jer sam zapravo očekivala statičnu kameru i scenu ispred. Odlično odlično odlično! Rado bi pogledali još neku izvedbu ekipe iz Dokkice! "

"Još predstava molimo, trogodišnjak je uživao."

"Moje je dijete gledalo skoro 30 min predstavu, što je najviše do sada da je uspio održati koncentraciju na nešto što gleda preko tv-a."

"Čestitke na ideji, bilo bi dobro više ovakvih predstava u ovo čudno vrijeme u kojem živimo."

Kako je Vlatko upoznao Božić

Kako je Vlatko upoznao Božić

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.