Hrvatski radio

Radio Osijek

(Opet) „Nemoš pobjeć od nedjelje”

29.03.2023.

20:06

Autor: Radio Osijek/TM

Vizual predstave „Nemoš pobjeć od nedjelje”

Vizual predstave „Nemoš pobjeć od nedjelje”

Foto: KC Osijek / -

Nova izvedba jedne od predstava iz produkcije osječkog Kulturnog centra, „Nemoš pobjeć od nedjelje” bit će – a kako bi drukčije moglo biti – u nedjelju, 2. travnja, s početkom u 20 sati.

„Kako i sam naziv predstave kaže, u nedjelju ne pokušavajte pobjeći od neizbježnog i dođite uživati u kazališnoj predstavi nastaloj prema popularnom tekstu nagrađivane Tene Štivičić i u izvedbi osječkih glumaca Antonije Mrkonjić i Dominika Karaule”, najavljuju iz Kulturnog centra Osijek.

Nedjelja, 2. travnja/20.00 sati/ Mala dvorana Kulturnog centra Osijek

Cijena ulaznice: 5,00 eura

Prodaja ulaznica: Na porti Kulturnog centra Osijek (Trpimirova 2/a, Osijek) svaki dan od 7-22, i u nedjelju od 19 sati do početka predstave.

Rezervacija ulaznica na e-mail: info@kulturni-centar.hr.

O predstavi:

Jezik ove predstave bliži je vašem životu i rečenicama koje ste čuli ili izgovorili od bilo kojeg dosad. Ona i On likovi su ove priče, a kao i svaka druga priča o odnosu muškarca i žene, i ova je pred svoje likove stavila cijeli raspon situacija, duhovitih i bolnih, svakodnevnih i epskih... Uživajte u priči Njega i Nje, prisjećajući se i one važnije – Svoje priče.

Provjerite zašto i nakon skoro 20 izvedaba, publika i dalje zadovoljno i s osmijehom na licu izlazi s ove predstave. 

Nova generacija osječkih glumaca Antonia Mrkonjić i Dominik Karaula donose u kazališni život grada energičnu predstavu kojom je Kulturni centar Osijek pokrenuo vlastitu kazališnu produkciju. Nakon nje, slijedila su još dva premijerna naslova: „Majkemi“ u režiji Stjepka Galovića Kandžije i „Plišana revolucija“ autorskog tima Vanje Jovanovića i Mateja Sudarića.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.