Hrvatski radio

Radio Osijek

Osijek trči – i ti to možeš, daruj svoje kilometre

02.12.2022.

22:40

Autor: Radio Osijek/TM

Osijek tri – i ti to možeš, daruj svoje kilometre

Osijek tri – i ti to možeš, daruj svoje kilometre

Foto: Iz poziva organizatora / -

Uz Dan grada u nedjelju, 4. prosinca održat će se 4. Humanitarna utrka „Osijek trči- i ti to možeš, daruj svoje kilometre“. Za glavne utrke, na pet i deset kilometara, start je u podne, dok promotivna utrka na dva kilometra kreće u 11,30. Start i cilj svih utrka je kod Picassoa na Promenadi.

Program manifestacije započinje u 10:30 sati kada se otvara prijavni centar. 


Svim sudionicima je osigurana okrepa nakon natjecanja, dok je za utrke na 5km i 10km osiguran i startni paket.


U organizaciji projekta sudjeluje preko 50 volontera, a planirani broj sudionika je oko 500


Idejni začetnik i organizator manifestacije je glazbenik Igor Delač, u suradnji s Gradom Osijekom, Športskom zajednicom Osječko-baranjske županije, Udrugom za sport i rekreaciju OS SPORT i Atletskim klubom „Slavonija-Žito“ Osijek.


„Manifestacija će se održati u nedjelju 4. prosinca 2022. godine s početkom u 12:00 sati sa startom utrka na 5km i 10km. Uz glavne utrke, u 11:30 sati predviđen je start promotivne utrke na 2km za sve rekreativce početnike, djecu, stariju braću, sestre, roditelje, bake, djede uz trčanje, šetnju i uživanciju” najavljuju organizatori i ističu da se sav prihod od startnina i donacija uplaćuje KBC-u Osijek

Startnine na 5 i 10 km na dan utrke iznose 52 kune, a prijave su od 10:30 do 11:30 sati. Utrka na 2 km nije natjecateljskog karaktera, sudionici se prijavljuju, ali bez startnine, ali mogu dati dobrovoljni prilog.


S jedne od prijašnjih utrka "Osijek tri – i ti to možeš, daruj svoje kilometre"

S jedne od prijašnjih utrka "Osijek tri – i ti to možeš, daruj svoje kilometre"

Foto: Igor Delač / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.