Hrvatski radio

Radio Osijek

Pannonian Challenge traži VolonterOSe

12.04.2022.

14:16

Autor: Radio Osijek/TM

VolonterOSi

VolonterOSi

Foto: Marin Stupar i Samir Kurtagić / Pannonian Challange

Nema tog sportskog natjecanja u kojem jednu od najvažnijih uloga nemaju volonteri, bez obzira na to o kojoj se vrsti natjecanja radilo. Upravo takva je situacija i kad je u pitanju Pannonian Challenge koji će se na samom startu ljeta, točnije od 15. do 19. lipnja održati 23. put u Osijeku. Organizatori Pannoniana pozivaju starije od 15 godina – prijavite se.

Na lijevoj obali Drave uz Kopiku vrvjet će sve od adrenalinskog naboja, sportskih performansi, glazbenih ritmova, ali i neumorne energije volontera, popularno zvanih VolonterOSi.

Da biste postali volonter potrebno je prijaviti se na linku do 20. svibnja, a jedini uvjet je da je osoba starija od 15 godina te da je zaljubljenik u ekstremne sportove, glazbu ili traži zabavu i društvo koje se pamti, a to će zasigurno pronaći među ekipom Pannonian Challengea.

“Interes za prijave za volontiranje svake godine je sve veći pa je tako prošle godine kroz sve dane Pannonian Challengea bilo prisutno 70-ak volontera, a ove godine ih se očekuje još i više. O njihovoj prednosti i posvećenosti festivalu puno govori činjenica da se na događaju često zadrže cijeli dan, a njihova mikro obitelj fenomen je kakvog nema. Odlična je stvar za sve one koji žele biti jedan od bitnih kotačića festivala ta što se može volontirati u više od 10 sektora, ovisno o vlastitim preferencijama. Neki od sektora su društvene mreže i press team, IT i TV produkcija, hosting i prijave vozača, održavanje skateparka”, stoji u objavi u kojoj Pannonian Challenge traži ovogodišnje VolonterOSe.

Važnost volontera organizatori Pannonian Challengea prepoznali su davno, a osim što su doista pokretačka snaga festivala, to je i njima idealna prilika za razvijanje vještina i stjecanje prvih radnih iskustava. Svi volonteri koji budu sudjelovali na ovogodišnjem festivalu imat će osiguranu hranu i piće, a dobit će i volontersku majicu, besplatan ulaz na koncerte, upis u volontersku knjižicu te priznanje, dok najboljeg među njima očekuje i posebna nagrada.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.