Hrvatski radio

Radio Osijek

Piknik s udomiteljima kod Školjke

03.10.2022.

20:03

Autor: Radio Osijek/TM

Dio plakata

Dio plakata

Foto: Iz poziva organizatora / -

Centar za pružanje usluga u zajednici Klasje Osijek, u sklopu projekta „Podržimo i osnažimo dijete i obitelj” organizira u srijedu, 5. listopada Piknik s udomiteljima. Već kad se kaže piknik, najavljuje se ugodno druženje, a ono će se održati kod Školjke u Parku kralja Držislava od 17 do 20 sati.

„Pozivamo sve zainteresirane građane te udomitelje i udomljenu djecu na druženje uz prigodnu hranu i osvježenje te svirku iznenađenja. Također će biti organizirane natjecateljske igre i kreativne radionice za djecu, kao i kutak za udomitelje, gdje ćete moći iz prve ruke saznati sve što vas zanima o udomiteljstvu. Cilj ovog druženja je osvijestiti pojam i važnost udomiteljskih obitelji u zajednici”, stoji u pozivu na piknik. Osigurali su i šatore, tako da kiša neće moći biti razlog za nedolazak. „Radujemo se susretu i zajedničkom druženju”, poručuje ravnatelj Centra za pružanja usluga u zajednici Klasje Vedran Škugor.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.