Hrvatski radio

Radio Osijek

Polugodišnje ulaznice vrijede za sve preostale utakmice u Gradskom vrtu

09.01.2023.

18:38

Autor: Hina/Radio Osijek/TM

Stadion Gradski vrt

Stadion Gradski vrt

Foto: HRT / Radio Osijek

Vlasnicima polugodišnjih ulaznica za jesenski dio sezone 2022/23. aktualne pretplate vrijedit će za sve utakmice u proljetnom dijelu sezone koje će biti odigrane na stadionu Gradski vrt, priopćeno je na mrežnim stranicama kluba.

Do kada će se igrati na starom stadionu i kada Bijelo-plavi prelaze na Pampas nije rečeno. No, gesta kojom je Uprava NK Osijeka svim vlasnicima polugodišnjih ulaznica za domaće utakmice omogućila dolazak i na sve preostale domaće utakmice proljetnog dijela sezone koje će biti odigrane na stadionu Gradski vrt, izraz je zahvalnosti „svim navijačima i simpatizerima na podršci koju pružaju Klubu kroz one lijepe i manje lijepe trenutke. Sve je s ciljem da se u nadolazećem periodu dostojno oprostimo od Gradskog vrta i stvorimo uspomene koje ćemo rado prepričavati i na novom stadionu”, stoji u objavi.

Dobra vijest stiže i za one koji su izgubili ili bacili polugodišnju ulaznicu za jesenski dio sezone 2022/23. moći će besplatno dobiti kopiju od 16. do 20. siječnja, na Ticket pointu, kod tribine Zapad stadiona Gradski vrt, i to uz predočenje osobne iskaznice.

Vlasnici polugodišnjih ulaznica za jesenski dio sezone 2022/23. imat će i prednost pri kupovini godišnjih ulaznica kod preseljenja na novi stadion, a o svim detaljima bit će pravodobno obaviješteni kada se bude znao točan datum otvaranja novog stadiona.

Također, za utakmice proljetnog dijela sezone 2022/23., koje će biti odigrane na stadionu Gradski vrt, neće biti u prodaji polugodišnjih ulaznica već će se isključivo moći kupiti pojedinačne ulaznice.

Sve informacije o prodaji pojedinačnih ulaznica bit će dostupne na klupskoj web stranici i na društvenim mrežama.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.