Hrvatski radio

Radio Osijek

Povratak otpisanih Vol. 7

15.05.2022.

20:14

Autor: Radio Osijek/TM

Plakat

Plakat

Foto: Azil Osijek / -

Udruga Pobjede i Azil u Nemetinu nakon dvije godine ponovno se, kako kažu, vraćaju najljepšem pikniku na svijetu, svom malom prazniku udomljavanja – u nedjelju, 29. svibnja kod amfiteatra na lijevoj dravskoj obali od 10 do 17 sati održava se „Povratak otpisanih vol. 7”

„Baš nam treba, al' svima, jedan lijep dan u dobrom društvu, naš mali otočić osmijeha i sretnog laveža, baš nam treba Povratak otpisanih”, stoji u najavi ovog tradicionalnog druženja svih onih koji su udomili pse. „Jedva čekamo da nam dođete sa svojim udomljenim kerovcima

da ih vidimo sretne i da budemo sretne i sretni, jer smo ipak malo doprinijeli tol'kim srećama!

Posljednje nedjelje u svibnju, na našem standardnom mjestu - na lijevoj obali naše Drave, kraj amfiteatra, uz dobru mjuzu, najfiniju klopu na svijetu koja postoji (jer će se kuvat srcem i kuvat će se veganski i to i za doručak al i za ručak!  ), kolače, šankove, DJ-a, neumorne voditeljice koje će vas podsjećat na najbogatiju tombolu na svijetu, uz radionice za klince i kerovce, uz sunce

i dekicu u najljepšem gradu na svijetu”, ističe se. Volonteri Azila dodaju kako je Povratak otpisanih najljepši piknik na svijetu, jer imaju najbolje udomitelje na svijetu, a zajedno će 29. svibnja sanjati svijet u kojem jednog dana neće biti potrebe za njihovim intervencijama.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.