Hrvatski radio

Radio Osijek

Predstavljanje knjige “Presložite životne ladice”

24.11.2022.

16:52

Autor: Radio Osijek/TM

Predstavljanje knjige “Presložite životne ladice”

Predstavljanje knjige “Presložite životne ladice”

Foto: GISKO / -

U organizaciji Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, u petak, 25. studenoga  s početkom u 18 sati održat će se predstavljanje knjige  Miroslava Strešnjaka “Presložite životne ladice”. Promocija će se održati u prostoru Studijske čitaonice Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

„Knjiga “Presložite životne ladice” svojevrstan je psihološki savjetnik. Pomaže čitatelju prebroditi osobne, obiteljske i ine krize. Napisana je na svima jednostavan i pristupačan način, pojašnjavajući korak po korak kako prevladati krize i unaprijediti svoj život. Namijenjena je svima koji sebi žele bolje sutra, koji žele svakodnevno ugodnije i s mirom živjeti”, najavljuju iz GISK-a.

Miroslav Strešnjak po struci je inženjer elektrotehnike. Rođen je 1970. u Osijeku. Iako je s radom na sebi počeo još u srednjoj školi (kada je shvatio da se ljudi previše brinu i uopće ne uživaju u životu), najviše se tom radu posvetio posljednjih 10-ak godina. Osim samog proučavanja knjiga i autobiografija, polazio je aktivno i seminare kod nekih svjetski najpoznatijih i najboljih učitelja. Tako je završio seminare Robina Sharme, Tonyja Robbinsa, Joa Dispenze, Brendona Burcharda, Wima Hofa, Jima Kwika, Petre Brzović.

Priručnik kako korak po korak preokrenuti trenutnu životnu situaciju u svoju korist, čak i ako nemate vremena Đelo od Giska – Srđan Lukačević opisao je sljedećim riječima:

„Do sada ste se susretali s brojnim naslovima koji pomažu čitatelju kako biti sretniji, zadovoljniji, zdraviji, produktivniji i općenito pozitivniji u svim segmentima života. Ipak, rijetko koja kazuje nam i pokazuje životnim i stvarnim primjerima kako navedeno postići, rijetko koja vodi nas korak po korak prema željenom cilju, odnosno životu s manje briga i negativnih emocija. Knjiga „Presložite životne ladice” čini upravo to. Na jednostavan i svima shvatljiv način ukazuje na obrasce ponašanja koji nas sputavaju, u isto vrijeme nudeći rješenja koja pomažu probuditi revoluciju pozitivnih osjećaja ali i želju za osobnim promjenama. Autor nas kroz cijeli tekst inspirira, ohrabruje i motivira budeći našu svijest koja je, znamo svi, najbolji pokretač promjena.

Ako ste ikada pomislili da zaslužuje duševni mir i ako vas je nešto od navedenog nadahnulo, spremni ste za putovanje s Miroslavom Strešnjakom i preslagivanje životnih ladica. Spremni ste promijeniti život nabolje.”

MIroslav Strešnjak u programu Radio Osijeka

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.